BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio kod nje večeras
Davno nisam dobio ovako dobru uslug
Cura je prelijepa i jako zgodna
Prava GFE akcija
Čista, uredna i mirisna
Jako se trudi da udovolji klijentu
Jako opuštena i posvećena klijentu
Za svaku preporuku
Jedna od najboljih koje sam posjetio u mom bogatom iskustvu u ovom sportu😆
Postena kurva od 150 😍 Sad reci koliko promasaja si imao zaredom dok si dosao do jedne da valja?

Poslao danas jednoj curi poruku.ona me tražila selfie?prvi put mi se desilio.nisam otišao
danas sam bio kod jedne, pisati ću osvrt kasnije. Nije me tražila ništa jer imam pozitivne komentare na numbasteru...baš samo nešto pričali o sigurnosti, policiji, fejk policiji i kaže mi da za svaki broj koji nema komentare tamo ili ima možda samo jedan, traži selfie.

ljudi zelim da vas pitam za cure koje imaju 0 reviews na egeu (verified normalno) jel idete kod takvih i kakvo vam iskustvo? jel ima uglavno fora zasto te cure imaju 0 reviews il to nije toliko bitno i jednostavno im niko ne ostavio a mogu da su dobri?

i isto zelim da vas pitat jel znaci nesto ako neka cura ima broj iz bas neku drzavu , jel mozda to znaci da ta cura cesce je u tu drzavu pa uzela broj il je to random il ga menjaju uvijek

Po mom nekom osjećaju tamo komentare ostavaljaju samo oni kojima se neka cura jako svidjela, jer prilična je procedura verifikacije komentara tamo, pa ih možda neke zato i nemaju. Npr. mene je jedna prije tri godine zamolila da joj ostavim komentar tamo, bila mi je jako dobra pa sam išao ostaviti komentar. Ali obrisao sam poruke kojih oni traže screenshot za potvrdu sastanka, pa mi je ona slala screenshot sa svog mobitela, pa onda nisu to prihvatili i nisu objavili ... Uglavnom prilična je to zajebancija koju se da prolaziti samo pravim fanovima ili samo pimpovima.

Bio kod Chloe, vidim da je netko napisao da u splitu nije imala baš klijenata, bojim se da se ni u zagrebu neće proslaviti.

Ona je na slikama, iako su slike photoshopirane, ima trbuscic, velike mekane sise mislim da su prirodne, više je girl next door tip nego kao klasične utegnute silikonjare što nije i nužno loše malo za promjenu i za onog ko to preferira.

Akcija loša, želi se što prije riješiti, kuka, govori da što prije svrsis itd, nema ljubljenja,nikakve kemije, ništa.

Nije za preporuku, pogotovo za tu cijenu koju traži.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh