AlanFord1974
New member
HvalaScam traži paypal ili paysafe kao kad dođeš može paysafe na ruke neće Cash
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HvalaScam traži paypal ili paysafe kao kad dođeš može paysafe na ruke neće Cash
Al nije bila prica za colling da daje bez kondoma? Mene je to odbilo od nje odma….Bio sam kod colling nedavno i stvarno ima ogromnu kitu, voli jebat jako u guzu i usta, a kad ga stavi ne vadi ga van koliko god tebe boli. Ima predivnu guzu, ali mi nije dala da ju jebem i jedino joj engleski nije jaca strana, ali ako volis da ti dobro rasiri guzu odlicna je
Pa ima ono gonoreja pricaAl nije bila prica za colling da daje bez kondoma? Mene je to odbilo od nje odma….
Googe Lens pa vidite sta ce izbacitI ja isto... Steta na slikama je vrh. Poslao sam poruku, ali nekako mi sumnjivo sve, poruke bile jako automatizirane i čudne. Tražila 300€/h, adresa bila trnjanske ledine 2 neki hotel, tako da sve u svemu jako cudno i sumnjivo.
Ako je neko bio da potvrdi da je prava bilo bi super jer mi je bas napeta na slikama
ja sam bio kod nje prije 2 godine tada je bila ta priča isto da ima boleštineAl nije bila prica za colling da daje bez kondoma? Mene je to odbilo od nje odma….
Zoey Taylor … zaboravia ubacit imeGooge Lens pa vidite sta ce izbacit
A udara se bez kondoma duze vrimena, mislim ja sam aktivan ali ono ima pun forum prica pa je cak bila i nestala jedan period…ja sam bio kod nje prije 2 godine tada je bila ta priča isto da ima boleštine
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|