BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Jos jedan promasaj, ali to je kad ne slusam samog sebe
Naravno da nije cura sa slika i videa koji su poslali na trazenje i napomenu da necu ostati ako nije ta cura.
Ali ja prijetim u prazno.
Mala je zgodna, bruneta prema crnome, sise 3 silikon. Lijepi picic s vecim usminama, ali sva stisnuta. Nit ga pusi kako spada nit hoce 69 (nakon kaj das lovu), sve u svemu promasaj. Steta jer je cura zgodna, ali kao da je tek pocela. Steta je 120 za 20. Jbg
nije ti ta tek počela, dolazi već godinama u zg, njen je problem što je prevarantica, sve dogovoreno pokušava izigrati na bilo koji način.

To je mozda slucaj kod jedne od njih 200-300 , a on prica o tome kao da je to redovna ili masivna pojava.
Gdje sam ja napisao to da je to redovna ili masovna pojava? Zbog 3 slucaja iz medija bi trebala imati svaka, jel tako? Prije par mjeseci sam pitao jednu independent zasto neke imaju security-a(tim debilima nije to jedina uloga) a neke ne, ona kaze prima dosta poruka od takvih likova i ne zeli imati posla sa takvima.

Prvo ne zna se koliko uopce ima stvarnih na EGE-u a sad pricamo o tome da li ima jedna na 200-300, vecina tu spominje jedne te iste kurve a na EGE-u preko 1000 profila.

Potpuno nebitno da li one koriste Numbuster. I da li pojedine imaju security-a...i da li u pojedinim apartmanima postoje kamere(cisto da bi u slucaju sranja kacili po njihovim grupama)

Nece vas niko ucijenjivati...a najsigurnije ici kod jedne te iste independent kurve kao sto neki iznad rade 😁

Bio prvi puta kod poznate Mile. U biti nemam sto dodati hvalospjevima. Napominjem da sam se od pocetka osjecao kao u vrhunskoj ustanovi za uzitak. Zena u 30ima, vrlo profesionalna a opet s dozom bliskosti. GFE, OWO i akcija na razini. Reci cu samo da sam nakon dugo, dugo vremena uspio svrsiti dva puta u sat vremena. Cestitam Mila 😁

mila/milana je maknula oglas pa ne mogu staviti link.
Inace koji se ovo kurac dogadja, jos malo pa ce 300e/h postati normalno. Bio sam kontaktirao Madlen a ona mi je lijepo objasnila da se nemam kaj bunit na cijenu 😁. Mislim da vise nije ni pitanje imas li love ili ne vec jeben satnice koju nema ni Boris Vujcic. 🤣

Inace koji se ovo kurac dogadja, jos malo pa ce 300e/h postati normalno. Bio sam kontaktirao Madlen a ona mi je lijepo objasnila da se nemam kaj bunit na cijenu 😁. Mislim da vise nije ni pitanje imas li love ili ne vec jeben satnice koju nema ni Boris Vujcic. 🤣
Bila ona jedna Ruby popularna u Zagrebu, cijena u ZG-u 250e...otisla u Grcku a tamo 150e sat

Pitam se do cega je

Pa gledaj, inflacija jebena. Koliko se god mi bunili, cijene za EGE su slične 2023 kad sam ja krenuo. U ove 3 godine otišle su značajno gore i cijene apartmana, hrane, prevoza...
Mislim da bi im Plenković trebao dati plaketu za borbu protiv inflacije, njihove cijene su praktički ostale iste i sa njihove strane nije bilo udara na potrošačku košaricu. Bar latine znaju koliko je inflacija zlo.

Pa gledaj, inflacija jebena. Koliko se god mi bunili, cijene za EGE su slične 2023 kad sam ja krenuo. U ove 3 godine otišle su značajno gore i cijene apartmana, hrane, prevoza...
Mislim da bi im Plenković trebao dati plaketu za borbu protiv inflacije, njihove cijene su praktički ostale iste i sa njihove strane nije bilo udara na potrošačku košaricu. Bar latine znaju koliko je inflacija zlo.
A ipak se nekima isplati fukat za 200 😉. Ove koje su povisile cijenu starim frendovima daju po starim cijenama. Mislim da je ipak glavni problem u legalizaciji. U zapadnim zemljama cijene su znatno nize a standard visi.

Bio ja prosle godine. Korektna usluga. Ispostuje sve dogovoreno. Izgled otprilike kao na slikama, malo su popeglane samo. Ali...bas je mala i sitna, ispod 160...155 max. Sto mi i nije problem, zasmetalo mi sto ima glavu i stopala kao da je normalno visoka. Mozda brijem bezveze, ali eto...zazmirio malo, okrenuo je u doggy na kraju i ispucao dva pucnja😁

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh