SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Samantha je ta al Victoria nije ta nego druga koja je stigla jucer tokom jutra. Ne vidin joj trenutno oglas.
Ja san bia sa Samanthom i nije losa. Meni je bia los gfe sta ne znaci da ce bit nekom drugom. Pusenje je sa i vrlo dobro, slabo je komunikativna iz razloga sta vjerojatno nez bas engleski. Mala je stvarno zgodna i ne pozuruje i isplati se ako bas nema ni jedne, amo rec, poznatije legende sa ege
Svakako provjereno i probati pa viditi!

Ovo ti je vitoria na koju su mislili,
Bija a njom meni ok ništa posebno pušenje ok genericno pa ne može stavit sve u usta sex ok nemoze ga u dogiju primit cilog moja ocjena osobno, 6/10 izgled,sex 4/10 ,bj 3/10.To sam bija ima možda god dana ne sad

Ovo ti je vitoria na koju su mislili,
Bija a njom meni ok ništa posebno pušenje ok genericno pa ne može stavit sve u usta sex ok nemoze ga u dogiju primit cilog moja ocjena osobno, 6/10 izgled,sex 4/10 ,bj 3/10.To sam bija ima možda god dana ne sad

Bogami lipo, taman na dan kad mi sida plaća. Eto javle i tava i jaje🤪
Zbogom pameti🫡

Drage kolege, u grad vam je stigao pravi biser
Prezgodna, uredna, cista, mirisljava, super BJ, vrhunski sex, top picic
Ne propustite, Irina crnokosa je za prste polizat.
A i nju cijelu
250/1h. Manuš.
Ljudi, ova je prica sebe.
U odnosu na latine bia san sa relativno malo slavenki, uglavnon budu izraubane i 10 puta neuglednije nego na slikama.
Irina je vrh vrhova.
Nemojte da vas odvrati ukr. broj i neverificirani profil (ja se nebi nikad odvažia da hvaranin nije potvrdia da je legit). Nisu njene slike al je vrlo slicna zenskoj sa slika. Sve kako je hvaranin opisa. Zenska je bas za modne piste i ferrarije a ne za nas pervertite 🤣
Toptoptop

Bio jučer u ove gospođice, cura je stvarna, srdačna, čista i uredna. Stan uredan, top... Utrenirana je, prava južnoamerikanka. Tijelo za 10.
Pogled na guzu i "tan line" od tanga gaćica tijekom doggy position nenadjebiv 🙄...
Kako su rekli kolege Osječani, da je bar još malo više GFE-a, bilo bi sve extra... 👍

Sa Ellen je u stanu bivša mala Yara, kako je pisa jedan kolega s foruma: "kad budeš iša u male Yare, ponesi duvana i pare..." 😃

Sad je Yara postala Yasmin, tako da se zna...

Eto da imate preporuku za subotu jer možda sutra idu za Zagreby... 😃

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh