BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Posto samo objavljujem idiote koji me provociraju,i koji su bili nazalost kod mene pa misle da mene mogu peglat,e pa Ermine Suljkicu iz Lukavca,kazi ovde svima kako pusis umjetni kurac! PEDER KOJI RADI SA MLADIMA U POZORISTU,I GLUMIS NEKU BUDALU A POSLAO SI SLIKU,MOJNE MENE ZAJEBAVAT DRUZE DOSADNO TI OVAKVI KAO TI IDU JAVNO,JEL TI MATI ZNA DA SI DERPE?

Ti si po profesiji i po karakteru "KURVA". Izgleda da za te' lijeka nema.

A što drugima spominješ mamu i ostale članove obitelji jebem ja tebi mamu mrtvu ovim putem, vjerovatno ćeš sad mene isprozivat i izmislit nečiji lik, a nisam ti se nikad javio do sad, ni ti planiram ikad, ali da ovdje spominješ nečiju mater, sestru i to je bolest, kurvo debela nekulturna
Dudlaj ga i sto rece Facko sta ti je najdraze onako u fameliji to ti jebe moj brat

A što drugima spominješ mamu i ostale članove obitelji jebem ja tebi mamu mrtvu ovim putem, vjerovatno ćeš sad mene isprozivat i izmislit nečiji lik, a nisam ti se nikad javio do sad, ni ti planiram ikad, ali da ovdje spominješ nečiju mater, sestru i to je bolest, kurvo debela nekulturna
Mama mi je ziva,sigurno ti ne bi dala ovakva stara,jer si debeli idiot smrdljivko

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh