BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Juče bio kod Vivi sa ege, nije dolazila od prošle god, u stanu sa drugaricom, i jedna i druga vrh. Međutim, kaže za 3 dana uopšte nije imala posla, kaže da imaju ogroman problem sa onom ćoravom spodobom, više ni jedna neće da dolazi u bl. Ostaju tu još danas i sutra, i sumnja da će ponovo dolaziti u bl.
Kako je krenulo u BL, ostaćemo samo sa Ines (koja odgovara svake prestupne godine), Snježom (koja je prosjek) i gomilom transica sa CoL.

Sjeca li se neko
Pozdrav Ljudi,

kakva je ova Ines, vidim je neko vreme vec.
Najjaci su ovi novi sto im je lijeno prelistat par stranica foruma ili ukucat ime u trazilicu

Desanku Sakic,ona ti je i kokice napravila
Pazi haveru da ne zatrpavamo ovde provokacijama. Vrijeme ce pokazati da li sam ja u pravu ili da si lazov ti i tvoj Dobrica alter ego. Ja sam rekao da ti se izvinim kad neko ovde bude dokazao suprotno. I nisi ti jedini koji se bavi muljazama . Zbog takvih poput tebe i onog ćoravog skota BL je mrtva a bice i ostali gradovi. Sa ovim jarane zavrsavam i vidjecemo ko je u pravu a ko ne.

Pazi haveru da ne zatrpavamo ovde provokacijama. Vrijeme ce pokazati da li sam ja u pravu ili da si lazov ti i tvoj Dobrica alter ego. Ja sam rekao da ti se izvinim kad neko ovde bude dokazao suprotno. I nisi ti jedini koji se bavi muljazama . Zbog takvih poput tebe i onog ćoravog skota BL je mrtva a bice i ostali gradovi. Sa ovim jarane zavrsavam i vidjecemo ko je u pravu a ko ne.
Da prazna je BL,a ovaj forum bi trebalo obrisati komplet da ne postoji vise
Promjeni malo ruku nemoj samo desanku dobio si zuljeve

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh