BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Izbjegavajte kineskinje obavezno, ja hajde da probam da proberem koju katastrofa izgledaju i lazno se predsavljaju ajd to sam i znao al da onako ruzno izgledaju pa bolje nikad ne jebat.

Lazovcine prave, udjem 5 da biram ma reko odo ja kuci bjezi odavde one se sjebase hahaha mrs u pm prevarantsku
Svi ovi brojevi iz Vijetnama su zapravo lažni profili. Da ne trošite svoje vrijeme i živce zaobiđite. Umjesto prsate plavuše vrata će vam otvoriti kineskinja.

Ako neko ima koji broj za masazu provjerenih Tuzla i okolina neka se javi pa imam i ja par brojeva ,znaci samo nek se javljaju ovi koji imaju brojeve

Carla Martins nesto najbolje sto se u BiH moze probati od brazilki. Probo sam je kada je prvi put dosla u Tuzlu (cini mi se prije 3 godine). Nakon toga sam isao kod nje kad god bi dosla. Imali smo neku vibru, znao sam platiti 1h, a ostati 2h jer mi nikad nije gledala na sat, jebo sam je i vise od dogovorenog tipa pod tusem itd. Medjutim kad kaze stop to je to nisam nikad forsirao dalje. Ogromna mana sto ne zna progovoriti rijec engleskog. Inace imam i njeno pravo ime, drustvene mreze, privatni broj, ali eto sad sam u svjezem braku pa sam se penzionisao iz ovog sporta.

Jedino sto bih ponovio u uvijek jeste Maya brazilka, nazalost ne dolazi vise u Bosnu, obzirom da su mi ostali profili u favoritima na EGE vidim da je u Skopju 90% vremena ali su profili skriveni ne mogu je naci. Eh ona je 100/10, prelijepa, tecno govori engleski i precista preuredna
Jarane, ovo nekako tako nostalgično, srceparajuče, gdje se izgubi miša joj...🙂🙃😁

Carla Martins nesto najbolje sto se u BiH moze probati od brazilki. Probo sam je kada je prvi put dosla u Tuzlu (cini mi se prije 3 godine). Nakon toga sam isao kod nje kad god bi dosla. Imali smo neku vibru, znao sam platiti 1h, a ostati 2h jer mi nikad nije gledala na sat, jebo sam je i vise od dogovorenog tipa pod tusem itd. Medjutim kad kaze stop to je to nisam nikad forsirao dalje. Ogromna mana sto ne zna progovoriti rijec engleskog. Inace imam i njeno pravo ime, drustvene mreze, privatni broj, ali eto sad sam u svjezem braku pa sam se penzionisao iz ovog sporta.

Jedino sto bih ponovio u uvijek jeste Maya brazilka, nazalost ne dolazi vise u Bosnu, obzirom da su mi ostali profili u favoritima na EGE vidim da je u Skopju 90% vremena ali su profili skriveni ne mogu je naci. Eh ona je 100/10, prelijepa, tecno govori engleski i precista preuredna
Maya brazzilian, tako se oglašavala?

Ljudi, ne znam da li se iko seća od vas i da li je bio iko sa njom, Pandora se zvala na ege, preselila se u Beograd sad i dole radi, možda ima godina i pol dana kako je bila zadnji put u Sarajevu, kakva je to pička bila i jebačica Bože moj jedini 100€ joj je tad bilo pola sata, sad je digla na 150€, a vrijedi dati vjerujte mi za takvu curu vrijedi dati i više i počastit je, ja se nadam iskreno da će opet pravit turneju po BiH, bio sam sigurno sa njom 5-6 puta, jedno od najboljih iskustava što sam doživio sa prostitutkom, osjećao sam se kao da sam sa devojkom, mnogo dobar kvalitet se prije mogao naći za 100€, ovo danas što se nudi je go kurac

Svi ovi brojevi iz Vijetnama su zapravo lažni profili. Da ne trošite svoje vrijeme i živce zaobiđite. Umjesto prsate plavuše vrata će vam otvoriti kineskinja.
To su te Azijatkinje, sve koje koštaju po 70-80€. I naravno ako piše unverified. I smještene su običi u Lukavici ili na Stupu.

Na EGE filtrirajte verified profiles i vidjet ćete stvarno stanje, s tim da je to 7-8 istih cura (Ruskinja i Brazilki) koje imaju po 4-5 oglasa. Ili ono, ostave oglas, ako je “slična” nova cura što je došla. Zato kad im se javite tražite opet da vam pošalju sliku.

A iskreno, čak sam kod ovih Brazilki primijetio finu razliku kod ovih cura što su 150-180€ i ovih 200€. Izgleda da njihovi makroi baš znaju klasirat.

Ljudi sta kazete za ovu dal je neko bio, navodno je u Lukavici i sama teška za saradnju iza rosic apoteke kod hotel beograd preko puta jel bio neko ili je Kineskinja tvrdi da nije

Ljudi sta kazete za ovu dal je neko bio, navodno je u Lukavici i sama teška za saradnju iza rosic apoteke kod hotel beograd preko puta jel bio neko ili je Kineskinja tvrdi da nije
Zavisi koliko para trazi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh