Momci prvo, nisam ja ovo sve napisao da bi nekog okrivio...samo sam hteo da se dotaknem te teme da se ovde o tim stvarima ne pise uopste, a prisutne su i ima ih? Veci problem imaju ozenjeni, ovi drugi mogu da pisu sta god, niko ih nista nece pitati kad dodju kuci pa posle 5-6 dana kad gospodin, ovaj dole pocne da slinavi, sta onda?
Kao drugo, mi sa sigurnoscu nismo uopste utvrdili o kojoj osobi je rec na osnovu ovih infirmacija ovde, imamo ulicu i zgradu i neka secanja...a i da jesmo, nju niko ne krivi. Ko me je terao da idem, jel tako.
A kao trece, za ove sto brinu od koga sam dobio, neka procitaju, dostupno je svima. Zene su u izuzetno visokom procentu samo nosioci bez simptoma. Moze svaka od njih imati x papira kojima moze mahati svaki dan, dovoljno je da je pre mene bio neko, pola sata pre, istog dana pre mene ko je pozitivan, i eto ga problem. Jel mislite da ovakva situacija ne moze da se namesti, a...pa koliko vas je ovde napisalo da dok jebe, drugi je zove, ili dok dogovaras neko vec jebe...
Svi su jaki na recima dok se ne desi, ali da znate, triper, to je smesno, sta ako bude vaginalni herpes. Tu kondom ne pomaze? Posledice vidljive golim okom i prate te za ceo zivot...??? Izvuci se kod zene tad?
Pouka ove price je da nikog ne etiketiram, vec da podsetim sve da se cuvaju i brinu o sebi. Ja licno mislim da necu u skorije vreme u akciju, i ako je bude, nosicu kondom i prilikom pisenja, to je sigurno. A ozbiljno planiram da se prebacim na masaze sa drkicom

. Pozdrav svima.