Libertiner
Active member
...a kako je tek "dobro", kad brat prije tebe svrši u njoj, ona se površno očisti (pusti da iskaplje, malo obriše) - jer već se najavio drugi klijent, a znamo business je: time is money - slj. brat nju fino liže - njoj dobro, brat sretan, ukusna pička...hahaha.Nekima je uspjeh to što im je kurva dala da ju karaju bez kondoma. Nevjerovatno. Dobro je što potrče da se pohvale pa da znamo koje to ne drže uopće do sebe
Mislim da ima seks-radnica koje se čak i pale (tj. ne samo na novac) na primjer gore, ili npr. da ti da full GFE, a prethodniku ona pušila bez. Ja se čudio kod jedne, ona mi da full GFE, a ja jedino što mogu da tu uradim za higijenu je da ponesem malu bocu s domaćom rakijom pa prije GFE obadvoje isperemo usta s visiokoprocentnom rakijom (alkohol ubija bakterije i viruse). Meni čudno nakon akcije i GFE ja si opet isperem usta s rakijom, ponudim i njoj, neće (ne treba?!) I onda dođe slj. brat meni pušila bez, njemu isto full GFE, a brat nema svijest (odn. svijest u kurcu) i uživa GFE s njom a ona ima još nešto od tekučine mog kurca u njezinim ustima...hahaha..."baš dobro".
Meni je jedna dobra kurva davno vrlo dobro rekla: nikad kurvu ne jebi bez kondoma - nikad - da ti i ona sama ponudi. Ima njih koje znaju da imaju neku prenošljivu ili spolnu bolest i namjerno te želi zarazit! Zato ekipa: pamet u glavu (i ne samo sve u kurcu)!