Bio je neko postavio oglas na seksiadrwsar i rekao da je prevara, navuce te do stana valjda pa trazi bon ili tako nesto.https://seksi-adresar.co/oglas/ema-banja-luka/ da li je neko bio kod ove, kaze pare se uzivo daju ali opet mi je nesto sumljivo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio je neko postavio oglas na seksiadrwsar i rekao da je prevara, navuce te do stana valjda pa trazi bon ili tako nesto.https://seksi-adresar.co/oglas/ema-banja-luka/ da li je neko bio kod ove, kaze pare se uzivo daju ali opet mi je nesto sumljivo
Stan je kao blizu pumpe, dodjes do pumpe. Onda ti kaze aj ti samo uplati xbon pa posalji i dolazi.https://seksi-adresar.co/oglas/ema-banja-luka/ da li je neko bio kod ove, kaze pare se uzivo daju ali opet mi je nesto sumljivo
Layla sto li nosi ogrlicu Nataly. Jaka prica iskreno. Bila je skoro jos jedna brazilka na ege isto bila top. Da li Ena bi kako vec ubijte me. Imala opasne savove citavom duzinom sisa.I
I onu malu je izgleda peglao Anu i ja natrkao platio 1h 200e jedva jednom izdrzala i vratila 100e i kao nmg vise skuplja se sva.
Za mene iskreno od Layle ne postoji bolja sto se tice Brazilki nezz sto ali legla i pricom i svim je topp mi. Znao sam ono kad dodjem kasno tipa 12-01 h ostati duze od placenog pricati sa njom izaci na terasu zapaliti opušteno sve.
Crnka bbw sa asoglasi, Dora o njoj se vec pisalo, svi kazu teska artiljerija. Nisam bio licno, moglo bi se probati jednoga dana ako se ne okrenem Bogu. Cini mi se pola sata 100km, kao na ljetnjoj rasprodajiDa li je neko bio sa Crnkom,kakva je?
I ja mislim da je kontao na nju vjerojatno ima crnka se prestavlja i ona hercegovka koja nije ni za staIma crnka od sofije drugarica ne znam ako na nju mislis ona je dobra valjda
E bila je jedna prije otprilike godinu u studentski ili sta vec u krugu Emporijuma imala je oziljke bila top otprilike 25 godinaLayla sto li nosi ogrlicu Nataly. Jaka prica iskreno. Bila je skoro jos jedna brazilka na ege isto bila top. Da li Ena bi kako vec ubijte me. Imala opasne savove citavom duzinom sisa.
Ne brate ne to da radis, ja sam dobio blazi oblik PTSD-a od nje, nije mi se mogao ni dici cak na sta lici.Crnka bbw sa asoglasi, Dora o njoj se vec pisalo, svi kazu teska artiljerija. Nisam bio licno, moglo bi se probati jednoga dana ako se ne okrenem Bogu. Cini mi se pola sata 100km, kao na ljetnjoj rasprodaji![]()
Samo sestre one ako su jos u banja luci ostalo laznjaciIma li ista na adresaru da nije laznjak.
Na koje mislisSamo sestre one ako su jos u banja luci ostalo laznjaci
Mia i sara sto pise to je tacno jedinoNa koje mislis
jesu li još uvek tu?Mia i sara sto pise to je tacno jedino
Moze brojeviizgleda nisu vise tu,ne javljaju se na telefon mislio sam otici ali nista
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|