RIJEKA/KVARNER - Iskustva & recenzije

Po slikama je jasno da je ima, nego kakva je u faci i kakve su joj sise?
U faci je prosječna sredovječna žena, a sise joj dosta vise, da. Nisu me nešto impresionirale.

Da li se isplati? Ovisi što očekuješ i što voliš. Punija sredovječna žena prosječnog izgleda i obješenih sisa. Akcija i higijena su IMHO odlične. 🔝🔝 Ja bih je preporučio, za ispraznit se je OK.

P.S. Brzo je maknula te prave slike iz oglasa. 😁

Mislio sam da pretjerujes u vezi Rusa, da je to slučajno s tom curom ali naletio sam ponovo na neku sličnu curu u Zagrebu. Rusi su tako zanimljiv, dobar i veliki narod, ali su fakat otišli u kurac s Putinom. Nažalost, možda se više nikada ne oporave od tog malog azijskog bolesnog patuljka i smeća KGBovskog.

Mislio sam da pretjerujes u vezi Rusa, da je to slučajno s tom curom ali naletio sam ponovo na neku sličnu curu u Zagrebu. Rusi su tako zanimljiv, dobar i veliki narod, ali su fakat otišli u kurac s Putinom. Nažalost, možda se više nikada ne oporave od tog malog azijskog bolesnog patuljka i smeća KGBovskog.
Jesam malo, svugdje ima govana kao i kod nas.

Vidim da je mala Irina opet u Ri, jel to stvarno ona ili fejk? Čuo sam da su joj broj ili nešto bili ukrali zadnji put ili tako nešto…

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh