mhorvat1020
Active member
Je da, mislim da je 2. mjesec spominjala, zivim u nadiDa Sophie, a i nešto je spominjala da će doći u 1mj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je da, mislim da je 2. mjesec spominjala, zivim u nadiDa Sophie, a i nešto je spominjala da će doći u 1mj
Od tebe ne bih očekivao ovako početničko pitanje, jer znam da nisi početnik. Ako ti kažem Nježna maza, sve će ti bit jasno. Barem su svi njeni oglasi pisani na istu šprancu, tako da čim vidim prvih par riječi oglasa, znam da je ona.Ovo je neka nova? Zna li se što o njoj?
Da li se isplati posjetit je?Od tebe ne bih očekivao ovako početničko pitanje, jer znam da nisi početnik. Ako ti kažem Nježna maza, sve će ti bit jasno. Barem su svi njeni oglasi pisani na istu šprancu, tako da čim vidim prvih par riječi oglasa, znam da je ona.
BTW, ovo u oglasu su sigurno njene slike (zguza, ispred prozora) jer prepoznajem zavjese iz apartmana, a i zgrade koje se vide kroz prozor.
Probaj je, pa nam javi. O Nježnoj na ovom forumu nitko još nije ni slovca napisao.Da li se isplati posjetit je?
Od tebe ne bih očekivao ovako početničko pitanje, jer znam da nisi početnik. Ako ti kažem Nježna maza, sve će ti bit jasno. Barem su svi njeni oglasi pisani na istu šprancu, tako da čim vidim prvih par riječi oglasa, znam da je ona.
BTW, ovo u oglasu su sigurno njene slike (zguza, ispred prozora) jer prepoznajem zavjese iz apartmana, a i zgrade koje se vide kroz prozor.
Daaaa,prave slike. U druge oglase stavi neke fejkOd tebe ne bih očekivao ovako početničko pitanje, jer znam da nisi početnik. Ako ti kažem Nježna maza, sve će ti bit jasno. Barem su svi njeni oglasi pisani na istu šprancu, tako da čim vidim prvih par riječi oglasa, znam da je ona.
Ne definitivno bio i pozalio,prasica debelaDa li se isplati posjetit je?
Po slikama je jasno da je ima, nego kakva je u faci i kakve su joj sise?Ne definitivno bio i pozalio,prasica debela
U faci je prosječna sredovječna žena, a sise joj dosta vise, da. Nisu me nešto impresionirale.Po slikama je jasno da je ima, nego kakva je u faci i kakve su joj sise?
Mislio sam da pretjerujes u vezi Rusa, da je to slučajno s tom curom ali naletio sam ponovo na neku sličnu curu u Zagrebu. Rusi su tako zanimljiv, dobar i veliki narod, ali su fakat otišli u kurac s Putinom. Nažalost, možda se više nikada ne oporave od tog malog azijskog bolesnog patuljka i smeća KGBovskog.Ruska škola
Jesam malo, svugdje ima govana kao i kod nas.Mislio sam da pretjerujes u vezi Rusa, da je to slučajno s tom curom ali naletio sam ponovo na neku sličnu curu u Zagrebu. Rusi su tako zanimljiv, dobar i veliki narod, ali su fakat otišli u kurac s Putinom. Nažalost, možda se više nikada ne oporave od tog malog azijskog bolesnog patuljka i smeća KGBovskog.
Moze malo vise za ovaj prvi oglas "brineta"
To su ove uvijek iste koje se vrte samo novi oglasi?
Sada sam ja pretjerao, ispričavam se azijskim narodima...Jesam malo, svugdje ima govana kao i kod nas.
Mislim da je fejk.. u TG grupi potvrđuju da nije u HRVidim da je mala Irina opet u Ri, jel to stvarno ona ili fejk? Čuo sam da su joj broj ili nešto bili ukrali zadnji put ili tako nešto…
Alex nemoj ako Boga znaš ..Po slikama je jasno da je ima, nego kakva je u faci i kakve su joj sise?
Meni nije ni ogovorila na porukuIma tko iskustvo sa ovom Teom sa Ege..sto ko masira,nasa neka![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|