Za one koji zele info o nekoj ts curici evo ja cu podijelit svoja iskrena iskustva u 2 Godine.
Ruby Hot: 7/10
-moje prvo trans iskustvo. Bio sam strasno nervozan ali ona je bas strpljiva. Ne prica engleski osim sto mora. Bila je dosta mrsavija jego sad.
Dugacka alatka, voli da joj se popusi i izdrka. Tijelo je jos malo muskobanjasto al guza joj je mekana i voli se dobro naguzit. Sve u svemu dobar sex i pusenje s obije strane.
Cindy 10/10
-fantasticna ts curica, visoka, lijepa, uredna i kulturna. Prica engleski i uzivi se u ulogu tvoje dijevojke. Tijelo mekano i guza prirodna. Komad dobre batine koje sam gutao i ona je uzivala. Moze bit pasivna/aktivna. Bas ti pruzi pravo zadovoljstvo i dopusti ti da je izguzis dobro i posteno i ne potjera te nego se mazi s tobom i da ti odlicno iskustvo. Definitivno za one koji prvi put hoce probat.
Pamela Andarde 10/10
Lijepa,cista fina i uredna. Mekano tijelo i guza prirodna. Dobro se seksa moze bit pasivna i aktivna. Dobar komad alata te sam htio probat kako je to. Dobro me je izguzila i ima strpljenja ako ti je prvi put. Bas me fino naguzila i poslala kuci da mi je sperma curila 2 dana iz guzice. Nakon nje pozelim jednom godisnje dobru veliku kitu da me izjebe.
Sharon smith 7/10
Čista ta curica, ne prica engleski i malo jos muskasto izgleda. Jako visoka negdje oko 197 cm.
Finih 15 cm i lijepa guza. Dao bih joj 10/10 samo sa je malo urednija po pitanju stana. Jako uska i topla rupica i voli romanticni seks da joj je lizu sise i da se ljubi. Dajte sansu
Barbie Maleja 10/10
Najzgodnija i transica najboljeg izgleda. Mekana fina i uredna. Guza obla i prirodna a rupica uska uska. Ima zenstven kurcic od 10 cm i ne moze svrsit. Bio sam ko nje vise puta i nema gdje joj nisam svrsio. Za jebat u doggy savrsena. Voli muziku i pusenje. Savrseno mirise i bas se voli dobro naguzit. Budite romanticni i mirni s njom i dat ce van da svrsite gdje god ocete