Sulejman VeliÄanstveni
Active member
Skupo im jbg ipak jebu za 50⬠al im ni ne popusi samo ga staveA sto ne mogu ove dijaspore..
Nema vece bijede od njih![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skupo im jbg ipak jebu za 50⬠al im ni ne popusi samo ga staveA sto ne mogu ove dijaspore..
Nema vece bijede od njih![]()
Ima li ko podjeliti iskustvo sa Sarom eventualno neki kontakt kako da dodjem do nje?Mala sa stupa tj Sara..
Ako imas brcko nije problem plati cu javi u privatDruze ako ti nesto nije po volji imas psihijatra jer nisi dobar u glavu, e takve ja jebem!!Ja imam brojeva raznih al mi se javljaju pa ko fol ih ne zanima, e zato sam rekao nema dzabe da mi se niko ne javlja i smara.
Sara zavrsila karijeru ima 7 mjeseci, govorila mi je da ce vani ici bila je super ne javlja se nigdje nikome vise.Ima li ko podjeliti iskustvo sa Sarom eventualno neki kontakt kako da dodjem do nje?
Hvala
PpSofija mlada lijepa zgodna kao neka djevojcica ma kao med medeni..jos ako se zagotivite s njom auuufhhh..
Broj koristi samo za ovo pa tako da kad ne radi ne morate bzvz pisati..
Malo je i izbirljiva da znate ako ste stari ne uredni nemorate ici poljubit cete vrata..
+387 65 052 735
Znaci kad radi tad se i javi..![]()
Zasto, na fotkama bas zgodnahttps://cityoflove.com/profile/723041/682733/2448 bio sam kod ove maloprije bezveze bacanje para
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|