BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Zalutali ste od teme totalno. Molim vas bez rasprava o tome kako se ponašati ili započnite novu temu s tim što da, a što ne.

Mene samo zanima jeste li naletjeli na kakvo rusko/ukrajinsko (može i drugo slavensko) blago?

Nije ni čudo da je 200 pa evo i 250 postalo normalno pored ovako patetičnih paćenika koji još i hvale jedan drugoga. Šta je zrelo što sa 30 godina troši veliki novac na narkomanke kurve kroz koje su prošli kilometri kurca i još im jadan podilazi kao da one plaćaju njega. Sve radi smrdljivog komadića mesa i kratke lažne iluzije. Da kod većine je usmrđen gljivicama i koječime nakon tolike kilometraže makar ga trenutno tretiraju i namirišu. Zrelo bi bilo da u tim godinama gradi nešto za svoju budućnost i budućnost svoje obitelji koju nikad neće ni imati. A ako je već ima, jadni oni i on.
Cringe teski brate, seres tu a i sam idea po kurvama. Sta te boli kurac sta covjek ima il nema u zivotu, tu smo da recenziramo kurve a ne da pametujemo. Nekad je bolje sutit

Cringe teški je kad pičkopaćenik daje savjete i bonton kako se ponašati s kurvama, a drugi pičkopaćenik ga još hvali. Jebem te živote. Idem vrlo rijetko, a savršeno dobro funkcioniram i bez njih. Nek ide tko kud želi, ali nek ne piše bonton ljudima koji su jebali dok on nije bio ni u planu. Pogotovo da ih hvali i kad je nezadovoljan jer se paćenik nada nečemu ekstra, par minuta ekstra s kurvom jbt. Diže ih u nebo fanboy, kao da im još treba dizati ego. Ne znam jel se sa svojom mamom ponaša kao sa damom ili je to rezervirano samo za kurve. I za kraj odlazak kurvama zaista nije nešto čime se treba hvaliti. Kao što kolega reče one zadovolje i debele i stare i ćelave i bez ruke i bez noge...tako da ako se time hvališ i još si mlad, onda si baš u kurcu. U ranije vremena bi se reklo jebeni luzer. A još pisati drugima kako treba se treba ophoditi s kurvama je dno. Jer eto "uspješan" je u "hobiju". Nit je to hobi niti si ti uspješan stari moj, nego kurvama, kriminalcima i švercerima ljudi daješ brdo love za malo iliuzije.
.

Cringe teški je kad pičkopaćenik daje savjete i bonton kako se ponašati s kurvama, a drugi pičkopaćenik ga još hvali. Jebem te živote. Idem vrlo rijetko, a savršeno dobro funkcioniram i bez njih. Nek ide tko kud želi, ali nek ne piše bonton ljudima koji su jebali dok on nije bio ni u planu. Pogotovo da ih hvali i kad je nezadovoljan jer se paćenik nada nečemu ekstra, par minuta ekstra s kurvom jbt. Diže ih u nebo fanboy, kao da im još treba dizati ego. Ne znam jel se sa svojom mamom ponaša kao sa damom ili je to rezervirano samo za kurve. I za kraj odlazak kurvama zaista nije nešto čime se treba hvaliti. Kao što kolega reče one zadovolje i debele i stare i ćelave i bez ruke i bez noge...tako da ako se time hvališ i još si mlad, onda si baš u kurcu. U ranije vremena bi se reklo jebeni luzer. A još pisati drugima kako treba se treba ophoditi s kurvama je dno. Jer eto "uspješan" je u "hobiju". Nit je to hobi niti si ti uspješan stari moj, nego kurvama, kriminalcima i švercerima ljudi daješ brdo love za malo iliuzije.
.
Nek si ti njemu reko

Nije ni čudo da je 200 pa evo i 250 postalo normalno pored ovako patetičnih paćenika koji još i hvale jedan drugoga. Šta je zrelo što sa 30 godina troši veliki novac na narkomanke kurve kroz koje su prošli kilometri kurca i još im jadan podilazi kao da one plaćaju njega. Sve radi smrdljivog komadića mesa i kratke lažne iluzije. Da kod većine je usmrđen gljivicama i koječime nakon tolike kilometraže makar ga trenutno tretiraju i namirišu. Zrelo bi bilo da u tim godinama gradi nešto za svoju budućnost i budućnost svoje obitelji koju nikad neće ni imati. A ako je već ima, jadni oni i on.
Jazavac

Temeljem ove recenzije odmah sam se javio ovoj curi. Dogovorio za 8:30h danas da je kresnem prije posla. Uzeo pola sata za 120, ostao sam možda 35 minuta.

Dobre stvari su da je stvarno ona na slikama i stvarno je zgodna. Deepthroat je dobar, nemam pritužbi. Seks je isto ok npr Alana mi je bila tu bolja, življa.

Ono što je loše ona kurca ne razumije engleski. Jedva smo se dogovorili oko termina. Pitam je kad joj je radno vrijeme jer sam htio doći ujutro i ona samo šalje 1h/200 u odgovorima. Na susretu smo na kraju komunicirali preko google translate. To je ubilo atmosferu totalno i drago mi je da sam samo uzeo pola h. Hoću promijeiti pozu moram tipkat na google translate. Hoću joj objasnit da želim skinut kondom i da mi izdrka po sisama, opet translate. Ne znam kako je kolega uspio s njom pričati u pauzi ali meni je ovo onak 6/10 samo zato što je zgodna i ne bih ponovio. Možda je i do mene ne znam.

Kod ove sam bio prekjučer. Uzeo 1h.

Ona je na slikama, meni je bila jako zgodna iako su joj silikoni možda mrvicu pretvrdi ali meni ne smeta. Što se tiče engleskog bolja je nego ova Natalie. Nije ni ova najživlja ali bolja mi je u seksu od Natalie i razumije dovoljno engleskog da si ne moramo tipkati na translate.

Meni je radila sve dogovoreno iako ja nisam zahtjevan. Drkanje i pušenje za predigru, malo seksa u 2-3 poze, titfuck i svršavanje po sisama, pauza gdje smo malo popričali, pa druga runda opet isto. Sve je odradila što sam htio. Isto kao i ova Natalie nije kao npr Alana ali ne mogu reć da je bila lutka. Ok mi je skroz bilo s njom.

Meni je ova 8/10 bila i možda je čak i ponovim.
Jade si jebao 2 puta? I nisi se morao natezati oko toga?

Jer cura ima foru da kad uzmeš sat vremena za 150€, da ti nakon prvog svršavanja kaže da je to to. Jedno svršavanje.

Profesionalci jel moze neke informacije. Mlad sam nikad nisam iso na ove, a mislim ic u buducnosti. Koje predlazete za prvi put da su 25+ glupo mi je da su mojih godina. I kolki je postotak za muriju ili nesto jbg nisam mudonja neki.

Profesionalci jel moze neke informacije. Mlad sam nikad nisam iso na ove, a mislim ic u buducnosti. Koje predlazete za prvi put da su 25+ glupo mi je da su mojih godina. I kolki je postotak za muriju ili nesto jbg nisam mudonja neki.

i nije neka ponuda trenutno, barem da sam ja probao...ova bi te recimo mogla svačemu naučiti

za ovu nisam siguran je li još u Zagrebu, vidim da je oglas još aktivan. Bio sam kod nje prošli tjedan i bilo je jedno jako lijepo iskustvo. I inače su mi te Tajlanđanke drage jer se jako trude i stvarno znaju fenomenalno masirati, no ova još uz sve to ima i prekrasne velike mekane prirodne sise. Nije nešto posebno zgodna, fali joj malo mesa na guzi, no zato zna savršeno zadovoljiti muškarca. Oral je bez, senzualan, dubok, liže jaja bez da ju se posebno zamoli, dira te na pravim mjestima. Nakon toga me zajahala i nije prestala dok nisam svršio. Nije inače moja omiljena poza, ja više volim kada ja udaram tempo, doggy ili misionarka, no ovo je bilo savršeno, dugo već nisam doživio tako dug i bogat orgazam. Nakon toga masaža, prava tajlandska, savršeno to odradi, izmasira cijelo tijelo, noge, listove, stopala što ja najviše i volim. Sat vremena prođe u trenu, a ona cijeli taj sat vremena provede brinući se o tvojem užitku. Izvrstan value for money.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh