I'm Apple Asian girl 33 years old with my curve first time in Zagreb. Experience with the real massage with happy…
www.oglasnik.hr
za ovu nisam siguran je li još u Zagrebu, vidim da je oglas još aktivan. Bio sam kod nje prošli tjedan i bilo je jedno jako lijepo iskustvo. I inače su mi te Tajlanđanke drage jer se jako trude i stvarno znaju fenomenalno masirati, no ova još uz sve to ima i prekrasne velike mekane prirodne sise. Nije nešto posebno zgodna, fali joj malo mesa na guzi, no zato zna savršeno zadovoljiti muškarca. Oral je bez, senzualan, dubok, liže jaja bez da ju se posebno zamoli, dira te na pravim mjestima. Nakon toga me zajahala i nije prestala dok nisam svršio. Nije inače moja omiljena poza, ja više volim kada ja udaram tempo, doggy ili misionarka, no ovo je bilo savršeno, dugo već nisam doživio tako dug i bogat orgazam. Nakon toga masaža, prava tajlandska, savršeno to odradi, izmasira cijelo tijelo, noge, listove, stopala što ja najviše i volim. Sat vremena prođe u trenu, a ona cijeli taj sat vremena provede brinući se o tvojem užitku. Izvrstan value for money.