Jel bija kod nje
U zd je bila kratko 2-3 dana
Nisan uspija poci
Nisan uspija poci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je je normalan je, ide to za 100e bez problema ako naletiš na normalnu curu.3 sata za 300 e ,nisi ni ti normalan
Ima Lavinia, tu neces falit ni na koji nacinHvala na savjetu,jel u Splitu ima nesto provjereno?
Odradia je u mislima
Nasmijana vesela, usluga vrhunska, ljubi se, oral bez kondoma, uglavnom 10/10. Ponovio više puta. Šteta 150€ 30 minJel bija kod nje
Nisan uspija poci
Bome ja bio danas i jebački sam falio!Ima Lavinia, tu neces falit ni na koji nacin
?Bome ja bio danas i jebački sam falio!
Teška industrija je postala,šteta!!
Nema do Irine brate, svaka čast svim Brazilkama al Irina je zakon zakonaZato tetka Irina došla da izlječi rane![]()
Eto, ništa ljepše nego kad iskrena ljubav pronađe svoj putTreba joj ovih dana odat počast i pošteno je isprskat po tvrdim sisama![]()
Znaci papa mala pa se udebljala?Bome ja bio danas i jebački sam falio!
Teška industrija je postala,šteta!!
Mislim da je kolega mislio da radi kao na traci, zato industrija.... Bez osjećaja, samo se redaju klijenti...Znaci papa mala pa se udebljala?
Prijatelju, bit ćeš isključen iz stvarnosti za vrijeme njenog tretmana....Ajdee da vidimo kakva je ta irina napokonbookirano
Odnesi joj butelju Dingača...Treba joj ovih dana odat počast i pošteno je isprskat po tvrdim sisama![]()
Koja je Irina Ukrajinka?Bio sam kod Vitorie. Sve 10/10.
A vidim da je došla Irina Ukrajinka.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|