OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Danas sam naletio poslje 14 godina na zeljku mercedes.znaci nije odustala od zastinog znaka hos-a.u suknji do ispod koljena,najlonke,borovske one cizme policije sto su se nekad nosile,jakna hosova sa sahovnicom bijelo polje prvo .ono sto sam zapazio kakva je bila i prije 14 godina kad sam je jebao je to sto je uvijek cista i dotjerana,duga crna kosa cista i ispeglana,ajd umjetne trepavica su malo vece al ajde.vidi se malo deblji vec bokovi i guzica koja nije bas zategnut a i nakupine oko stomaka.uglavnom ugodna je za oko i meni ono najbitnije higijena je ok.za preporucit je ipak koliko sam cuo za 70 eura dode sa autom na lokaciju.godine su 51-52 ,milfaca u dobrom stanju
Moze broj

Danas bio kod priscille sa ege, docekala me osoba sa oglasa nije sama u smjestaju.
Zgodna cura velika guzica bas velika,dobre sise ali pusenje lose 3/10, seks 4 od 10 trudi se ali mlada je valjda nema iskustva 😪 i sva je nekako tvrda ne znam kako da vam opišem 😂 cura super ali ne bih više otišao kod nje.

Danas bio kod priscille sa ege, docekala me osoba sa oglasa nije sama u smjestaju.
Zgodna cura velika guzica bas velika,dobre sise ali pusenje lose 3/10, seks 4 od 10 trudi se ali mlada je valjda nema iskustva 😪 i sva je nekako tvrda ne znam kako da vam opišem 😂 cura super ali ne bih više otišao kod nje.
Jel ti nudila da jebes i drugu uz manju doplatu?
Kako druga izgleda?

Osijek, pripazite na ovu prevaranticu, imate sve detalje tu:

Pokusa naplatiti 2x praveci se da nije prethodno dobila nista i istjera vas van i galami usred noci, radi se o zgradi gdje ima drugih stanara.

Ostaje tu 2 dana valjda.

Nikad ovakvo sta do sada nisam dozivio ali dobro je da se zna da i ovakve stvari se mogu dogoditi.

I naravno agencija vjeruje svojoj prevarantici, tako da pripazite.

Osijek, pripazite na ovu prevaranticu, imate sve detalje tu:

Pokusa naplatiti 2x praveci se da nije prethodno dobila nista i istjera vas van i galami usred noci, radi se o zgradi gdje ima drugih stanara.

Ostaje tu 2 dana valjda.

Nikad ovakvo sta do sada nisam dozivio ali dobro je da se zna da i ovakve stvari se mogu dogoditi.

I naravno agencija vjeruje svojoj prevarantici, tako da pripazite.
Nisi se sjetio da joj tu priliku nabijem u pak?!Bi mene tako istjerala ali samo u snovima

Nisi se sjetio da joj tu priliku nabijem u pak?!Bi mene tako istjerala ali samo u snovima
pa da si samo jos veci problem napravi.. Sad posto znamo kakva je trebamo ju svi kolektivno sjebat za termine. Svaki fino dogovori termin tad i tad kod nje i ni ne pojavis se na adresi pa nek si misli. Jedino sto bi ona mogla u tom slucaju ostavljat lose komentare na numbusteru.

pa da si samo jos veci problem napravi.. Sad posto znamo kakva je trebamo ju svi kolektivno sjebat za termine. Svaki fino dogovori termin tad i tad kod nje i ni ne pojavis se na adresi pa nek si misli. Jedino sto bi ona mogla u tom slucaju ostavljat lose komentare na numbusteru.
Nekad je potrebno biti i bezobrazan ako radi ničeg drugog onda radi sebe.
Ja na na bum busteru imam super komentare,rekle mi 2 Brazilke i Pokazale mi

Nekad je potrebno biti i bezobrazan ako radi ničeg drugog onda radi sebe.
Ja na na bum busteru imam super komentare,rekle mi 2 Brazilke i Pokazale mi
Ja sam uzeo nazad tih 50 i otisao jednostavno, 100 je spremila negdje u sobu, otisao sam.

I napisali mi razna sranja i lazi na numbuster, sad zamisli da sam bilo sta jos poduzeo...u trenutku se nisam ni mogao snaci, sve se brzo izdogadjalo i bas kasno u noc

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh