BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

066354630 broj od neke debele Dore ,stize sutra u Tuzlu,broj je postavila javno na SexOglase,ja sam se cuo snjom vec ,pa eto ako nekome moze pomoci.Sretno.

Imali ko iskustva sa ovom iz lukavca ko perle restorana idem veceras
Čista debeljckasta, možda i ciganka. Prejako puši kurac, do grkljana. Prvi put samo pušing a ako si ok doguraš treci put i do trpanja u pakaš. Gdje je začudo vrlo uska i čim ga kreneš nabijati počnje bježati.
Ako je to ta.
Nemam nekih zamjerki osim da je kao i svaka kurva sklona da te izradi , tipa zakaže petorici pa koji prvi dođe i posle ti se ne javi dok joj ne zatreba keš.

Čista debeljckasta, možda i ciganka. Prejako puši kurac, do grkljana. Prvi put samo pušing a ako si ok doguraš treci put i do trpanja u pakaš. Gdje je začudo vrlo uska i čim ga kreneš nabijati počnje bježati.
Ako je to ta.
Nemam nekih zamjerki osim da je kao i svaka kurva sklona da te izradi , tipa zakaže petorici pa koji prvi dođe i posle ti se ne javi dok joj ne zatreba keš.
Tobe jarabi

Jbg ne znam kako se ovdje ubaci slika da posaljem screenshoot pa cu kopirati kako mi ie napisala :
***TUZLA***
Zdravo, ja sam Dora imam 22 godine i stizem sutra u Tuzlu.
Ja sam punija djevojka, BBW pa ako to ne preferirate bolje oglas zaobiđite da ne oduzimate vrijeme ni sebi ni meni. 😊
Diskrecija i higijena su kod mene zagarantovane kao i ugodan prostor za druzenje. Kondomi i prostor su moja odgovornost.
Pola sata sa jednom završnicom, oral i klasika-100KM.
Sat vremena sa dvije zavrsnice, oral i klasika-250KM.
40 min-dvije zavrsnice, oral i klasika-200KM.
Dva sata-neograničen broj zavrsnica-450KM.
Cijela noć od 22h do 06h-900KM FIX.
Cijene su sve fiksne i ne mijenjam ih.
U svako od navedenih cijena spada pusenje, duboko grlo, rimming, mazenje, ljubljenje i svrsavanje u usta. Sex je OBAVEZAN s kondomom.
Anal ne radim. Druzenje s parovima ne radim.
Na adrese ne idem i nikakve bonove ne trazim.
*placanje je uzivo!*
Ukoliko ste zainteresovani recite mi kada bi htjeli doci i koliko imate godina pa cu vam poslati svoje fotografije. Radujem se našem susretu.🥰

Ukrajinka blizu Meriot hotela.
+387 603 202 667
Preporuka. Lagan dogovor sa agentom. To je djevojka sa slika, samo je ljepša uživo. I mlada je nego sto izgleda na slikama.
Moze se dogovoriti i oral bez.
Ponudi tuširanje, pre i posle. Peskiri top :).
Ja sam platio pola sata za 100€.
Sex 9, pušenje 8. Ima i dupe i sisu ima za sta i uhvatiti. Hijeluron u usnama, moze i ljubljenje. Platio pola sata, ostao 50min sa tuširanjem.

Jbg ne znam kako se ovdje ubaci slika da posaljem screenshoot pa cu kopirati kako mi ie napisala :
***TUZLA***
Zdravo, ja sam Dora imam 22 godine i stizem sutra u Tuzlu.
Ja sam punija djevojka, BBW pa ako to ne preferirate bolje oglas zaobiđite da ne oduzimate vrijeme ni sebi ni meni. 😊
Diskrecija i higijena su kod mene zagarantovane kao i ugodan prostor za druzenje. Kondomi i prostor su moja odgovornost.
Pola sata sa jednom završnicom, oral i klasika-100KM.
Sat vremena sa dvije zavrsnice, oral i klasika-250KM.
40 min-dvije zavrsnice, oral i klasika-200KM.
Dva sata-neograničen broj zavrsnica-450KM.
Cijela noć od 22h do 06h-900KM FIX.
Cijene su sve fiksne i ne mijenjam ih.
U svako od navedenih cijena spada pusenje, duboko grlo, rimming, mazenje, ljubljenje i svrsavanje u usta. Sex je OBAVEZAN s kondomom.
Anal ne radim. Druzenje s parovima ne radim.
Na adrese ne idem i nikakve bonove ne trazim.
*placanje je uzivo!*
Ukoliko ste zainteresovani recite mi kada bi htjeli doci i koliko imate godina pa cu vam poslati svoje fotografije. Radujem se našem susretu.🥰
Ja se sjećam ovog oglasa od prije e sad ne znam da li je i broj isti. Možda je tad kad sam se ja javljao neko samo uzeo njen opis i tražio x bon

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh