Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možeš se meni javit privatnom porukom? razmišljao sam uzet pretplatu, ali ako smo oboje ovdje zašto ne preskočiti taj korakMomci prestanite dijelit nase kontakte ljudima koji nisu sa seekinga. Nema smisla kvarit vec i ovako pokvareno trziste
![]()
a pošto već i ona voli sex i uživa u njemu preskoči i džeparacmožeš se meni javit privatnom porukom? razmišljao sam uzet pretplatu, ali ako smo oboje ovdje zašto ne preskočiti taj korak
pa ne, dao bi joj džeparac nije to upitno ali ne da mi se više vodit tamo razgovore koji nemaju cilja a ustvari glavni smisao je izvuć još dodatnu stotku. Inače tamo je hrpa cura koja uopće ne voli sex ali vole kupit skuplje štikle nego što ima najbolja frendica....eh sad, jel to žalosno ili nije pitaj njih, meni svejednoa pošto već i ona voli sex i uživa u njemu preskoči i džeparac![]()
![]()
Glavni smisao cijele stranice je izvuc jos koju stotkupa ne, dao bi joj džeparac nije to upitno ali ne da mi se više vodit tamo razgovore koji nemaju cilja a ustvari glavni smisao je izvuć još dodatnu stotku. Inače tamo je hrpa cura koja uopće ne voli sex ali vole kupit skuplje štikle nego što ima najbolja frendica....eh sad, jel to žalosno ili nije pitaj njih, meni svejedno
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|