Samojako777
Member
Gde, ako znaš?Sele se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde, ako znaš?Sele se.
nije dobar broj,,,nesto se ne uklapaHvala, ali daj malo više detalja brt, jbga...
Negde u centar.Gde, ako znaš?
To je zapravo famozna Stasa. I mene je smarala koja bi bila realna cena za njene usluge. Dobri, svezi silikoni, jos su vidljivi oziljci.Masaža sa drkom 50e
Tantra masaža 80e
Seks i oral mi je tražila u početku 150e, pa 120e.
Mada ja koristim sve usluge za 100e
A gde se nalazi? Kakav joj je drk?Masaža sa drkom 50e
Tantra masaža 80e
Seks i oral mi je tražila u početku 150e, pa 120e.
Mada ja koristim sve usluge za 100e
Nisu ti rekli adresu i kad počinju s radom u novom salonuNegde u centar.
BelvilA gde se nalazi? Kakav joj je drk?
Ne, kao reći će kad uključe mob i kad im se javim da zakažem.Nisu ti rekli adresu i kad počinju s radom u novom salonu
Ok sad ću ja da proverimNe, kao reći će kad uključe mob i kad im se javim da zakažem.
Dobio sam info da su i dalje u Gospodara VučićaJel zna neko gde se sele?
Beži od nje u kuracJe l bio neko kod one Jelene Konjaste, daje li drk?
Ne znam za kaću, bio sam kod Mije i Milice, a voleo bih i kod Ane, Kaća mi njje poznata. Kakva je Ana?Jel bio neko u Aurori kod Kaće, kažu nova devojka došla?
Kakva je milica, ja sam bio samo kod mije.Ne znam za kaću, bio sam kod Mije i Milice, a voleo bih i kod Ane, Kaća mi njje poznata. Kakva je Ana?
Ana je najbolja od svih njih, samo je stalno zauzeta. Mora 2 dana ranije da se rezerviseNe znam za kaću, bio sam kod Mije i Milice, a voleo bih i kod Ane, Kaća mi njje poznata. Kakva je Ana?
Jel mozes malo detaljnije da opises, kako izgleda, kako radi itd.Ana je najbolja od svih njih, samo je stalno zauzeta. Mora 2 dana ranije da se rezervise
I mene zanimaAna je najbolja od svih njih, samo je stalno zauzeta. Mora 2 dana ranije da se rezervise
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|