Samojako777
Member
Ne. Skroz je obučena i nedozvoljava da se dodiruje.Pre je bila Bela Vista, sad je promenila, hvala na info. Da li bar se bar na masazi skida, handjob?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Skroz je obučena i nedozvoljava da se dodiruje.Pre je bila Bela Vista, sad je promenila, hvala na info. Da li bar se bar na masazi skida, handjob?
Da li bar hoće drkicu da ti baci?Ne. Skroz je obučena i nedozvoljava da se dodiruje.
Neće. Osećam i kad bi htela, tražila bi bar 200e. Mala je teški psiho. Umislila da mi muškarci dolazimo kod nje jer smo se ukočila pa će da nam pomogne masažom, a u stvari mi se jedino dole ukočimo a za taj "problem" neće da pruži rešenjeDa li bar hoće drkicu da ti baci?
to je realna opcija ili nagađas?Bio sam ja kod ove klinke. Masaža joj je ok ali ništa preko toga. Za te pare možeš 2 puta da se izmasiraš u bilo kom salonu i da dobiješ takvu ili čak bolju uslugu. Da bi dobio nešto više moraš da se otvoriš 5 glava, da iznajmiš stan i dolaze ona i njena drugarica
Odavno ne radiBila je u zgradi iza Lav auta jedna dobra crnka na 3. spratu, masaža extra drkica oce da svrsi ako je diras ,,,msm da je Maja ,,, jel bio neko skoro ili je dobio vise od drkice
Realna opcija. To sam ja doživeoto je realna opcija ili nagađas?
To ti je kad polupismeni kurva pomisli da je doktor ortoped.Neće. Osećam i kad bi htela, tražila bi bar 200e. Mala je teški psiho. Umislila da mi muškarci dolazimo kod nje jer smo se ukočila pa će da nam pomogne masažom, a u stvari mi se jedino dole ukočimo a za taj "problem" neće da pruži rešenje![]()
Hvala, ali daj malo više detalja, plz.Bio sam blizu centra kod jedne 25 godina za vikend .. visoka , dobri silikoni , mada mislim da samo vikendom radi ..50€ sa ručnom završnicom a oral je (koji ja nisam uzeo) još 20 € …slati poruke na viber samo jer se na poziv ne javlja …. 0038763 069 570 ..Bosanka je neka
Hvala, ali daj malo više detalja brt, jbga...Bio sam blizu centra kod jedne 25 godina za vikend .. visoka , dobri silikoni , mada mislim da samo vikendom radi ..50€ sa ručnom završnicom a oral je (koji ja nisam uzeo) još 20 € …slati poruke na viber samo jer se na poziv ne javlja …. 0038763 069 570 ..Bosanka je neka
Bio sam ja par putaDa li je neko bio?![]()
Masaze za opustanje - KupujemProdajem
Dodjite da se opustute uz magicne ruke Anastasije.www.kupujemprodajem.com
Iskustva, kako je bilo?Bio sam ja par puta
Prvo devojka je baš čudna. Voli da priča i lepo je gradjena. Ima silikonske grudi što nije po mom ukusu jer sam je jebao i kad je imala prirodne grudi. Bilo se seksa i kad je bila trudna. Ona lupa cene za drk i sex. Mene je čak pitala šta mislim koja je realna cena za sex s njom. Inače super je u sexu, jedino što voli doggy pozu i da ona prva svrši, ako to izdržiš da nesvršiš posle možeš sa njom sve. Voli izdržljive.Iskustva, kako je bilo?
A koje su joj cene?Prvo devojka je baš čudna. Voli da priča i lepo je gradjena. Ima silikonske grudi što nije po mom ukusu jer sam je jebao i kad je imala prirodne grudi. Bilo se seksa i kad je bila trudna. Ona lupa cene za drk i sex. Mene je čak pitala šta mislim koja je realna cena za sex s njom. Inače super je u sexu, jedino što voli doggy pozu i da ona prva svrši, ako to izdržiš da nesvršiš posle možeš sa njom sve. Voli izdržljive.![]()
Sele se.Da li Aurora ima novi broj,ovaj stari je nedostupan par dana?
Masaža sa drkom 50eA koje su joj cene?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|