BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

U poreču je opci uzas ,na slikama bombe a kad dodjes sasvim druge osobe. Sta cu...okrenem se i odem..ovaj tjedan idem za osijek pa me zanima ima li sta provjereno?

Tania singapurka prodala broj favelusama, sad je par cura ili jedna cura s vise profila sa tim istim brojem i ordiniraju. Ak netko ima iskustva nek slobodno napise.

Nadam se da to ne znaci da se Tania vise ne vraca u HR?

valjda se uhvatila faksa ..bar je meni prodala priču da studira u Njemačkoj 😎

Bio popodne u ove

Žena je jebeno utrenirana, drži do sebe vrhunski, rekla mi je da je svaki dan u teretani i to se bogami vidi

Uzeo sam 100 EUR za 20 minuta, apartman je u centru zagreba, usluga klasična (oral je bio bez), a sama akcija fantastična, jako je aktivna, pazi je li tebi ugodno, na kraju ostao i skoro pola sata i riječi nije rekla, ni sama ne zna koliko ostaje jer svako malo mijenja gradove

Svakako moja topla preporuka

Propustio sam Taniu?? Šteta.
Kada se sjetim kaj sam joj radio, ta nije znala reći ne.
Nije radila uopce, nisi propustio. Govorila je samo kak ne radi danas, ali ima frendicu. Ja pitam jel radis sutra onda? Pa krene spika zasto ne zelis moju frendicu zgodna je bla bla... Mozda uopce nije ni dosla, sam je dala broj kolegici

Bio sam danas s Lenom. Pošto volim više cure, ona mi je bila dobar izbor, jer nema baš puno visokih brazilki. Ne mislim sada košarkašice ali ono 173cm. Odmah na ulazu je krenulo maženje i ljubljenje uz trljanje kurca. Lizanje i pušenje je bilo dobro. Surađuje i mijenja poze kako želim. Dozvolila mi je i prstenjačenje i lijepo se nabijala što mi se svidjelo. Tijelo je lijepo i sise dobro napravljene ili čak prirodne, djeluju prirodno pod rukom i jako lijepo. Sve u svemu od mene 10/10, preporuka.

HAHAH tako mi je mala Vika pricala da ce otvorit salon za nokte u odessi kad se vrati s prve ture (to je bilo 08-09/2023) a na kraju dosla ona fino na jos 2 ture kad je lova presušila od gući lui fendi fendi
Koja Vika ti to rekla ona sa plavog oglasnika ili sa ege?ova sa plavog se vraca u 12mjesecu opet u Zg

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh