SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Sad da dam i jednu recenziju otisao na preporuku sa foruma možda sam i pisao već ne sjećam se ali samo da kažem odlično iskustvo uzivo lipsa nego na slikama jer na slikama izgleda previše ubildano faca pušku muskobanjasta a u stvarnosti totalno suprotno puno lipsa u licu mala ali fit brazilka nije toliko misicava ali baš fit guza odlicna sise jesu umjetne ali ok. A st se tiče sexa i pristupa us svaku pohvalu jako zenstvena seksipilna Engleski dobar sex odličan od početka do kraja platija sat 200 bija biće sat ipo 3 pucnja bija bi i 4. Ženska je odlična još mi dala masažu pa sam ja i njoj tu sam treba ic na 4 pucanj ali na kraju sam sta nije imala kondoma ali onako u prone boneu(ležeći potrbuške ona) je jebat kad stane ajme. Svaka preporuka i fala na preporuci

Siguran sam da imaju i one svoju grupu ili forum
Ostavljaju komentare na aplikaciji, to se zna.
Komentari su krsaki u stilu super je, smrdi, agresivan itd Da imaju javni forum gdje raspravljaju ovako kao sto se ovdje raspravlja i iznose privatne informacije, nemaju. To ti je 100%, sa nekoliko njih sam jako dobar, pitao sam ih. Nemaju forum, samo numbbuster.

Jel daju dame inace popust ako se dode vise od jednog puta buduci da vecina dolazi jednon
Ja nikad ne tražim popust, umjesto toga nakon par susreta se može produžit susret, ako kliknete, bilo da unaprijed trazis npr 1.5h za cijenu 1h ili ona sama tokom suareta kaze da se relaxiras i nemoras ić ća pa se može dosta odužit susret...možeš dobit i besplatne extras ako joj klikneš pa te želi počastit...sve zavisi na koju naletiš i kakav si ti...uglavnom ja gledam da nikad ne rušim baznu cijenu sata već svakog slijedećeg..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh