Mislim da u Beogradu ima i incall varijantuNuru gel
Čuo sam sa je ranije primala klijente negde u Francuskoj ulici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da u Beogradu ima i incall varijantuNuru gel
Ko ti je ta ?odete lepo kod Hot Tee i super vas doceka. Ali ne radi masazu
Ako postoji ta varijanta, onda kad dođe u BG, idem obavezno. Ima gomilu pozitivnih recenzija na ege.Mislim da u Beogradu ima i incall varijantu
Čuo sam sa je ranije primala klijente negde u Francuskoj ulici
Ma daAko postoji ta varijanta, onda kad dođe u BG, idem obavezno. Ima gomilu pozitivnih recenzija na ege.
Pitaj za opuštajuću masažu.Pisao sam Irini za masazu. Nudi samo terapeutsku i relaks za sat vremena. Relaks 4000 a terapeutska 4500.
Jel to znaci da nece rucnu ili u toku masaze ponudi?
Natalija je buckasta sa velikim sisamaDrugari, kakva je Natalija u Aurori, ako bi mogao brz odgovor bio bih zahvalan, ona je slobodna za veceras? Hvalaaa
Zar se ne zove Milica?Natalija je buckasta sa velikim sisama![]()
Visoka, veće sise, nosi naočare? Meni su rekli da je to Milica.Rekose mi Natalija
Anu, Miu i Milicu preporučujem, Nataliju ne znam, matorku koja radi nisam isprobao. Srećno brate!Ne znam ni jedna kako izgleda
Otkazao sam za danas, iskrsla mi je druga kombinacija. Necu za prvi put onda da eksperimentisem, poslusacu preporukeAnu, Miu i Milicu preporučujem, Nataliju ne znam, matorku koja radi nisam isprobao. Srećno brate!
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|