Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pusti ga. Da te upoznam to je Retardinjo drkaroš. Ne zna šta će od sebe vjerovatno jadnik nema skim da se dopisuje da visi po forumu…Sta je problem?
Aha,skontala sam.Ma pusti ga. Da te upoznam to je Retardinjo drkaroš. Ne zna šta će od sebe vjerovatno jadnik nema skim da se dopisuje da visi po forumu…
Boli me briga sta mislis da sam,ali ja sam zensko,i da trazim zensku da muza iznenadim i pocastim.navijasnema tu bolan nikakvog zenska.. stipuj te retardirane objave
Ko je ta daj broj da je odmah probam i da ti javim kakva jeJel neko isao kod ove milfe iz zenice sa superoglasa ima godina bas
Crnka danas i sutra u BijeljiniCrnka u Bijeljini u Petak i Subotu (03.10 i 04.10)
066 141 783 WhatsApp
aloo peskircicu.. pa kako smo jutrosMa pusti ga. Da te upoznam to je Retardinjo drkaroš. Ne zna šta će od sebe vjerovatno jadnik nema skim da se dopisuje da visi po forumu…
ja sam iza oba profila.. vamo te lozim a i tamo te lozim.. cisto da vidim koliko si dobar u glavi.. a nisi buahahahahahhhMa pusti ga. Da te upoznam to je Retardinjo drkaroš. Ne zna šta će od sebe vjerovatno jadnik nema skim da se dopisuje da visi po forumu…
Svakom svojom porukom sve više dobijaš status Rezardinjo…. Kakav bolid majko moja…ja sam iza oba profila.. vamo te lozim a i tamo te lozim.. cisto da vidim koliko si dobar u glavi.. a nisi buahahahahahhh
Oprosti Retardinjo sam htjeo napisati nemoj se odmah uvrijeditiSvakom svojom porukom sve više dobijaš status Rezardinjo…. Kakav bolid majko moja…![]()
peskircicu.. zar nemas mamu tatu nikog bliznjeg pored sebe.. buahahahahhahOprosti Retardinjo sam htjeo napisati nemoj se odmah uvrijediti
Imam tvoju mamu upravo mi dudla…..peskircicu.. zar nemas mamu tatu nikog bliznjeg pored sebe.. buahahahahhah
Mozes li opisati izgled i da li ima svoj smjestaj?Nije to ta, ova je Dobojka prava, uredna fina gospodja...bio sam danas kod nje, preporuka.
Bjezi druze gdje stignesDa li je neko bio, ima li neko iskustvo?
Koji je broj tel od te iz Doboja?Nije to ta, ova je Dobojka prava, uredna fina gospodja...bio sam danas kod nje, preporuka.
Koji je broj tel od te iz DobojaNije to ta, ova je Dobojka prava, uredna fina gospodja...bio sam danas kod nje, preporuka.
neka ti tvoja mama dudla.. bliza ti jeImam tvoju mamu upravo mi dudla…..![]()
![]()
![]()
RETARDINjO ha ha ha
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|