T
jebe se kurvice22 sta vi pisete nisam svodnik vec nesto vise ako te zanimaSta tebe muci ljudino nejebica![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jebe se kurvice22 sta vi pisete nisam svodnik vec nesto vise ako te zanimaSta tebe muci ljudino nejebica![]()
Ma de jebes im m u picku ne ulazim na forum nego ti mi javis novosti(Svodnik)T
jebe se kurvice22 sta vi pisete nisam svodnik vec nesto vise ako te zanima
Ha ha ti si zaradila pare jebavajuci ludake de bgt sluzi te oni tvoji kurcevi i daljeMa de jebes im m u picku ne ulazim na forum nego ti mi javis novosti(Svodnik)
Kakva je sonja masaza sta nudi isplatiki se otici kod sonje i u masazni studio Arcadia??? Moze li vise informacijaNarode moj dobri definitivno sam riješio da izađem iz ovog sporta, pa cu da brišem ovdje nalog i brojeve svih dama koje imam. Ali prije nego što se odjavim moram da ukratko da napišem spisak dama kod kojih sam odlazio za ove skoro tri godin... Razlog zašto se povlačim iz ovog sporta je taj što sam zaključio da djevojeke za koje ja imam novac uglavnom nisu baš neki nivo, ustvari, daleko su ispod nivoa moje stalne partnerke pa ne vidim svrhu više posjećivati iste, probavo sam što sam htio i što su dozvolile. Te djevojeke su ili gojazne, ili ne vode računa o sebi, ili imaju neki problem sa glavom, neke su ispodprosječnog izgleda ali da ne dužim, ukusi su različiti. Neke brutalne ribe se i ne oglašavaju na ovim platformama i one su za mene preskupe. Naravno, kada sam podvukao crtu koliko sam im novca dao rekao sam sebi šta mi ovo treba, možda bolje da sma bio sa 2-3 te "elitne" ali jbg sad. A bio sam sa: Elma Karić - plavuša sa Otoke, Brazilka Yuli - nekad dolazila u Sarajevo, Snježa iz Banja Luke, Minie-Lukavica, Dora - debela Banja Luka ili Brčko ordinira, mada kažu da ima dvije i da je jedna mršavija, Ana Crnaka i Sofija - prva trojka, Marina-maserka kod Hifa pumpe, Sonja masaža Lukavica, Ella magični dodir mršava iz Sarajevo, Kaća maserka Čelinac-Vrbanja, Masažni studio Arcadia Novi Sad-kod Marine maserke...vjerovatno sam neku i propustio. Uglavnom, za mene od svih djevojaka najljepša je Sofija, stvarno prilijepa djevoka. Najbolja u krevetu je Snježa definitivno, cura se daje 120%. Izbjegavao bih definitivno Ellu-magični dodir jer djevojka nije u redu, i ovu Doru jer je bolesno debela. Sve ostalo je stvar ukusa i ko šta traži i za koliko novca.
Pozdrav i čuvajte se.
Dobra je nije losa ha haIskustva sa Sonja masaze Sarajevo preporucujete li da se posjeti
Ona plavaDobra je nije losa ha ha
Kod nje sam bio par puta i nebi vise nikad nije uredna u glaviAmra ege
Dobro sta nudi jel samo hapy end imali nesto viseDobra je nije losa ha ha
Posaljes laznu sliku i odes na vrata nece se bunit hahaMa kakva Amra ja se javio ženska hoće sliku prije susreta. Pa čekaj jbt jel tražiš da zaradiš pare preko jebačine ili srodnu dušu? Veoma je odvratna
Da nije malo licemjerno traziti sliku a tvojih slika ni na mapi nema, ono sto se vrti po oglasu je poprilicno staro a nove neces da saljes.Naravno da hocu ne primam svakog,ako ti se ne svidja voz odjebi evo i ovde javno pun mi kurac vas idiota pojedinih.Imam posla tako da mi se jebe sta ti ovde pises poz.
Kaze ova kurvicaa prije par godina 200 km je je 1 sah ako svasrsis za 3 minuta to je to pa nije to 1 saha lutko draga ako sam platio 1h ima da budem 1 sahat pa tacno kad bi lezo samo kod tebe u evropi plati 1 h svrsi za 5 minuta ostajes koliko si uplatio,nase hoce novac na brzinu jos i uslovljavaju,nemozes ovo nemoze ono,ja kad platim radim sta hocu moj je novacDušo draga priča ti ne pije vode, zašto se kurvaš ako to sve imaš?
Jako si arogantna, debela i ružna, ja te prvi ne bi jebao ni da ti meni platiš, baš me zanima kakvi su ti koji idu kod tebe.
Čim te netko spomene na forumu odma odgovaraš, nitko se ne češe ako ga ne svrbi dušo draga, time samo još sebi više spuštaš reputaciju i tko bi došao u startu će ga tvoje ponašanje odbiti, a na kraju krajeva da imaš posla ne bi visila na forumu.
Ove druge domaće cure samo napišu u kojem su gradu, nisam primjetio da se itko svađa sa forumašima osim tebe, tako da ohladi malo i daj ovome @Hajko1971 pičke, jedino si njemu vrh, da ti nije on svodnik?
Šaljem sportski pozdrav @Kurvica22 , sve najbolje želim, puno klijenata i da ne stigneš ohladiti pičku, pa da možemo biti bez tebe na forumu.
Lp
Ma samo ručni rad a i to na silu radi. Bolje otiđi na pravu masažu, makar te neće neko na silu žuljati.Dobro sta nudi jel samo hapy end imali nesto vise
Meni niko ne moze poslat laznu sliku,to se varas jer imam kamere,mozes pokusat al na vrata sigurno neces doc,mozes samo zavrsit gdje ne trebaPosaljes laznu sliku i odes na vrata nece se bunit haha
Pa ti idi u evropu sta dolazis kod mene,ko ti je kriv sto ti se kurac nemoze dic,nije moj problemKaze ova kurvicaa prije par godina 200 km je je 1 sah ako svasrsis za 3 minuta to je to pa nije to 1 saha lutko draga ako sam platio 1h ima da budem 1 sahat pa tacno kad bi lezo samo kod tebe u evropi plati 1 h svrsi za 5 minuta ostajes koliko si uplatio,nase hoce novac na brzinu jos i uslovljavaju,nemozes ovo nemoze ono,ja kad platim radim sta hocu moj je novac
Cuj ovako ja radim ovaj posao i mogu da biram znaci nije mi nuzda kao sto druge imaju salone itd pa se jebu tako i ja biram a slike nisu stare ha ha mogu bit samo bolje al sta cu ja ovde vama pisat kod mene dolazi prestizna gospoda pozDa nije malo licemjerno traziti sliku a tvojih slika ni na mapi nema, ono sto se vrti po oglasu je poprilicno staro a nove neces da saljes.
Isto kao sto ti neces svakoga da primas, necemo ni mi svasta da jebemo, tako da..
Samo kazem![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |