Mijenjaju stalno stanove jer ih napadaju i pljačkaju. Meni je samo tražila video call da vidi koje u pitanju.Meni sinic salje da je gore,ali i da ima Safetty guard i ja odistanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mijenjaju stalno stanove jer ih napadaju i pljačkaju. Meni je samo tražila video call da vidi koje u pitanju.Meni sinic salje da je gore,ali i da ima Safetty guard i ja odistanem
Da i videa call mi je trazila i kad mi je rekla da ima Safetty guard onda sam odustao.Mijenjaju stalno stanove jer ih napadaju i pljačkaju. Meni je samo tražila video call da vidi koje u pitanju.
Pozdrav Laki, kako se moze doci do kontakta te Dore iz BC. Novi sam na forumu. HvalaI da pojasnim. To uposte nije ONA DORA sto je nekad bila u Brcko iz BL. Ta je starija i puno deblja. Mozda ih mjesate. Ova je lijepa, raja, fima cura. Javite , se otiđite i uvjerite se sami. A o ukusima mrsavo, zgodno, debelo to neka svako za sebe procijeni. Meni licno je sve ok.
Pa svaka ima nekoga, i ove domace isto tako imaju pratnju.Meni sinic salje da je gore,ali i da ima Safetty guard i ja odistanem
Nema druze svaka pratnju .Pa svaka ima nekoga, i ove domace isto tako imaju pratnju.
Sto se tice Ruskinja, auto je doveze pred zgradu, izadje covjek, otvori joj vrata, vidi ko sam sta sam i nas dvoje idemo u stan, ona se iz stana javi njemu da je sve ok i to je to.
Slicna je procedura i kada ides kod njih na noge, ne treba se bojat Ruskinja i njihove pratnje, oni su ovdje da rade i nikad nisam imao problema. Gori su ovi domaci klosari i ove kalasture
Nisi ih vidio, probaj zagalamit pa ces vidjet da li imaNema druze svaka pratnju .
Ruskinje u Holidayu nemaju pratnju
Fino izgleda,ceka samo da vrijeme prodje..nije zainteresovana!Jel neko bio kod Biance u Mostaru sa EGE
Javite se u ppNetko za druzenje s parom uz neku minimalnu naknadu
Više erotska masaža i intimni dodiri nego seks
Z-18
M-22
Doboj i okolina
Pozdrav, momak 23 godine javi te se u pp.Netko za druzenje s parom uz neku minimalnu naknadu
Više erotska masaža i intimni dodiri nego seks
Z-18
M-22
Doboj i okolina
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |