Pisao je neko negde o ovoj, pozitivno je iskustvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisao je neko negde o ovoj, pozitivno je iskustvo
Na SA iskustva ima recenzija, reko da vidim jel bio jos nekoPisao je neko negde o ovoj, pozitivno je iskustvo
Ja bio prekljuce, odlicna masaza sa srecnim zavrsetkom (dosta daje akcenat pozadini sto me bas iznenadilo, nisam imao ranije slicno iskustvo). Imala je pomalno neobicne/sramezljive reakcije kad sam je pohvalio i mazio po grudima i guzi. Sve uredno dogovoreno preko Telegrama.Uzgred, da li neko ima novija iskustva sa Ruskinjom Sakura masaža ili je prošla popularnost?
Mene jedanput ispalila, pa ne znam da li da pokušavam dalje. Doduše, izvinjavala se nešto.
Zdravo da li je neko bio?
![]()
Prave slike broj u ruci BG devojka | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Uredna devojka sa urednim smeštajem u centru Beograda, 27 marta. Ovde nema prevare placate na licu mesta, slike su prave ali oglas je iskljucivo za kulturnu galantnu gospodu. Sms se ne cita, spikerfon ne. 178 visoka, grudi 5. 130 eura je sat. Ona trazi njega NE DOLAZI SE KOD VASseksi-adresar.co
jel ima link neki? Koja Aleksandra brateMisl8m da je ova aleksandra kod z.venca
Sto se samo prca u kolima
Bio sam 4-5 puta, esktra riba, crnka 98 godište sa seksi kosom do vrata, ljubi se i mazi bez doplate, radi obostrani oral takođe, a za anal se doplaćuje 50e. Sise i guza prosečne veličine, ali radi bukvalno sve i vredi svaku paru. Seks sa njom je kao sa devojkom ili ženom.
Aj nek ti bude, videćemo ...Haha bice jos komentara/recenzija...ovu devojku znam pa mi je zasmetalo sto se pise tako o njoj...
jel ima link neki? Koja Aleksandra brate
Ne zabusava odradi fino.Lepo radi a i ovako je dobra devojka...nikad nista lose nisam procitao za nju
Ima oglas na adresaru.jel ima link neki? Koja Aleksandra brate
Hvala![]()
Brinetica | Seksi Adresar - Licni Kontakti
25 godinica, 165, 63 kg Radim samo u kolima smestaj nemam... Klasika samo... Sve je sa zastitom⚡🤟 Romi nek se ne javljaju bice blokirani 🤛 Neozbiljni stop!seksi-adresar.co
Evo aleksandra brinetica
Menjala je broj sad je ovaj
U oglas uvek pise da je kod vas ili moze i u kolima
Ja sam bio kod Ruskinje u četvrtak. Posle toliko priča o njoj odlučim da odem. Dogovor preko whats app. Lagan, brz dogovor. Lokacija Dorćol. Ja sam uzeo sat vremena. Masaža oral I sex. 100 eura.Uzgred, da li neko ima novija iskustva sa Ruskinjom Sakura masaža ili je prošla popularnost?
Mene jedanput ispalila, pa ne znam da li da pokušavam dalje. Doduše, izvinjavala se nešto.
Da li se iko ikada dogovorio i bio kod Staše sa KP? Čini mi se da je obnovila oglas, ali isto niti odgovara na poruke niti se javlja.
Ima verovatno vise faktora, kontam da kada neko vidi 200 e ocekivanja su mnogo veca, em da bude super dobra riba i da je sve radi kako treba, verovatno bas neke i ne uzivaju u poslu kojim se bave, pa da vise kinte zarade od toga, kada stave previse nisku cenu, moze da im dodje ko hoce, kada stave 200 e, zapitas se ko moze/hoce da daje za kurve tolike pare.Pozdrav ljudi,
Moze li neko iskusan da mi kaze da li ima neka vidna razlika izmedju npr devojka od 80e/sat i 200e/sat? Citam tu i SA i EGE i komentare i vidim da ima atraktivnih devojaka ispod 30 godina koje daju za manje od 100e a bogami i dosta starijih a skupljih. U cemu je fora?
Nađeš koja ti se dopada valjda, ne gleda se to po ceni.Pozdrav ljudi,
Moze li neko iskusan da mi kaze da li ima neka vidna razlika izmedju npr devojka od 80e/sat i 200e/sat? Citam tu i SA i EGE i komentare i vidim da ima atraktivnih devojaka ispod 30 godina koje daju za manje od 100e a bogami i dosta starijih a skupljih. U cemu je fora?
Prevarant! Vise njih je objavilo da trazi novac unapred i nakon uplate ide blokPozdrav za sve članove! Izvinite ako je neko već pisao o ovome, zanima je l neko ima isksutva sa ovom devojkom? https://seksi-adresar.co/oglas/barbi/)
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|