Valentino16
New member
ima li neka djevojka koja bi se druzila sa sramezljivim muskim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvao ju jučer par puta i poruka sli se ne javlja.Mora da je u gužvi.![]()
Masaže !
Lijepa djevojka (30 god) pruža usluge profesionalne masaže, te ugodnih i opuštajućih masaža. Prostor ugodan, parking…www.oglasnik.hr
Bio ja nedavno. Je, dosta tesko ju dobit, treba uporan bit. Zgodna u faci, neke srednje 30-te. Isplati se radi masaze, nije trackanje nego fakat dobro masiraZvao ju jučer par puta i poruka sli se ne javlja.Mora da je u gužvi.
Jel tko bio skoro kod nje?
Dobar oral, zavrsetak u usta il po dogovoruA ostalo?
Javi privat koliko nas ide i koliko loveNeko u zg da ga zanima gangbang/grupnjak sa nekom sa ege? Trazimo jos jednog ako je netko zainteresiran
Nije, niti će biti, a ti uplati koliko te traži, možda imaš viška novacaDa li je netko mozda bio kod ove.![]()
Patricija, 23
Hej. Željna sam druženja(ako znaš što mislim). Javi se slobodno da otkriješ sve što nudim, da vidiš i okusiš sve…www.oglasnik.hr
Sad sam se dopisivao sa njom i pitao sam jel keš na ruke i rekla je da.Nije, niti će biti, a ti uplati koliko te traži, možda imaš viška novaca
Jel joj prostor blizu Ina benzinskeSad sam se dopisivao sa njom i pitao sam jel keš na ruke i rekla je da.
Iako znam za prevare sa bonovima iz znatiželje sam je kontaktirao i nije mi tražila nikakve bonove i dala mi je adresu i nema u blizini benzinske najbliža je 1,4 km od adrese koju mi je dala i pitao sam je da li je keš na ruke i kaže da je. I još mi na kraju napiše kad dođem na adresu da joj se javim da me pusti u zgradu. Sad neznam da li je prevara ili nije. Samo prva poruka koju mi je poslala je malo čudna.Jel joj prostor blizu Ina benzinske![]()
Pa reci da si došao na adresu, pa vidi sta će ti reći.Iako znam za prevare sa bonovima iz znatiželje sam je kontaktirao i nije mi tražila nikakve bonove i dala mi je adresu i nema u blizini benzinske najbliža je 1,4 km od adrese koju mi je dala i pitao sam je da li je keš na ruke i kaže da je. I još mi na kraju napiše kad dođem na adresu da joj se javim da me pusti u zgradu. Sad neznam da li je prevara ili nije. Samo prva poruka koju mi je poslala je malo čudna.
Pa to mi je i cilj sam rekao sam joj u 5 da ču doći pa će mo vidit u 5Pa reci da si došao na adresu, pa vidi sta će ti reći.
Čekamo izvještaj kakva jeIpak izgleda da nije prevara.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|