Mrtvo puhalo
Well-known member
Je li znaš kolika joj je sad tarifa?Ona nudi to sto nudi. U tom smislu je korektna.Nema potrebe za vrijedanjem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li znaš kolika joj je sad tarifa?Ona nudi to sto nudi. U tom smislu je korektna.Nema potrebe za vrijedanjem
Pa jesi ti bio?gdje je u prostoru sta nudi kakvu uslugu meni bapisala da sve sa zastitom i oral posto mi to bezveze nisam isaoVatrena Adrijana
Ajme meni, jel netko bio?
Znaci cura je nadrkana i bezvoljna od samog starta. Užas užasa. Užas užasa.
Oprosti kaj te zajebavamIma na EGE-u oglas.
dobro pitanje. moguće da sam u krivu, ali brijem da je bila trudna u nekoj kasnijoj fazi rada..i onda je samo nestalacura kaj je radila masažu i pušenje, bele bartoka blizu antunovića, penzija?
Zaboravio si napisat da ti i plaćaš sve. Bit će da si žurioNeko u zg da ga zanima trojka/gangbang sa nekom sa ege?
Javi se privat..cura kaj je radila masažu i pušenje, bele bartoka blizu antunovića, penzija?
Mene zanima mislis da to neka hoceNeko u zg da ga zanima trojka/gangbang sa nekom sa ege?
Neko u zg da ga zanima trojka/gangbang sa nekom sa ege?
Jel bio tko?![]()
Marina
Bokic Mlada studentica 21 godina Trenutno sam u Zagrebu Nudim vam ugodno i diskrentno druzenje u svom smjestaju 😊…www.oglasnik.hr
Jako ,jako dobra .. iznenadit češ se. Probao nedavno ....ufff nebi izašao iz njene sobe dva dana....ma radi čuda. Ukrajinka ,tako veli,ali bi rekao da je srpkinja. Ali nema veze.Daje sve od sebe....ugodna,strpljiva,podatna,željna,....uglavnom radiš šta hočeš i to ti pokazuje na jako dobar način. Voli galamiti ...ali to mene pali , ....uglavnom ,ponovo ču kod nje!Možda netko bio kod ove?
Planiram za vikend do nje, pa možda netko zna kakva je i jel su slikice njene?
![]()
Anastasija opet u Zagrebu
Atraktivna plavuša čeka vas u svom prostoru za druženje uzivo.Tu sam da ti uljepsam dan.Tvoje je da me kontaktirate…www.oglasnik.hr
Lokacija? Cijena?Jako ,jako dobra .. iznenadit češ se. Probao nedavno ....ufff nebi izašao iz njene sobe dva dana....ma radi čuda. Ukrajinka ,tako veli,ali bi rekao da je srpkinja. Ali nema veze.Daje sve od sebe....ugodna,strpljiva,podatna,željna,....uglavnom radiš šta hočeš i to ti pokazuje na jako dobar način. Voli galamiti ...ali to mene pali , ....uglavnom ,ponovo ču kod nje!
150€h centarLokacija? Cijena?
može kontakt od Eme?Nije bas tako. Ja sam sa Pamelom, Karlom, Emom, Zoe, Laurom, Anom imao dobre jebacine.
To je slatka tajna. Ima oglas na P.O. pa prati kad objavi I nazovi.može kontakt od Eme?
Za ovu bi ja prije rekao sa je bonasicaJako ,jako dobra .. iznenadit češ se. Probao nedavno ....ufff nebi izašao iz njene sobe dva dana....ma radi čuda. Ukrajinka ,tako veli,ali bi rekao da je srpkinja. Ali nema veze.Daje sve od sebe....ugodna,strpljiva,podatna,željna,....uglavnom radiš šta hočeš i to ti pokazuje na jako dobar način. Voli galamiti ...ali to mene pali , ....uglavnom ,ponovo ču kod nje!
Piše uzivo online u oglasu...Ima ko kakav info?![]()
ValentinaStar
Cao, uživo online. Molim galanterija i diskrecija, za prvi dogovor javite preko whatsapp.www.oglasnik.hr
Kaze pola sata 70
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |