onaj_tamo
Well-known member
ne vjerujem, javis jos se pa kupis video sve od nje, posle sa nama podjelisIma li neka druga?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne vjerujem, javis jos se pa kupis video sve od nje, posle sa nama podjelisIma li neka druga?
99% fake![]()
Anamarija u centru Zagreba.
Anamarija, nudi nezaboravne i opuštajuće trenutke gospodi u Zagrebu. Molim prvi kontakt whatsapp :)www.oglasnik.hr
IMa li netko iskustva?!
Nije gotova grupa ima par videaIma li neka druga?
Prvo nije to Marija o kojoj je tema a drugo to je prevara.![]()
Anamarija u centru Zagreba.
Anamarija, nudi nezaboravne i opuštajuće trenutke gospodi u Zagrebu. Molim prvi kontakt whatsapp :)www.oglasnik.hr
IMa li netko iskustva?!
daj da vidimoNije gotova grupa ima par videa
pa šta kaže baba na to hahaNajbolja je kad je u rijeci, karaš je, baba joj hoda po stanu![]()
Prvo nije to Marija o kojoj je tema a drugo to je prevara.
da to je ta Marija o kojoj je tema ali kolega je bia pita za neki drugi oglas koji nema veze sa ovom temom.Al ovo je sa teme![]()
Špansko cura 27 godina diskretna!
Pročitaj oglas do kraja! Cura sam 27 godina u Zagrebu sam samo kratko. Nudim diskretno kratko druženje ! Slike su moje…www.oglasnik.hr
Zagoreni su buraz,digo bi im se na trandjuJednom bio i ne mogu nikako shvatit zašto bi netko tko to doživi razmišljao da ponovi. Baba u stanu je u cijeloj ovoj priči najmanji problem iako je i to totalni turn off da neka baba šeće po stanu. Ženska je BBW kategorija, nije deblja nego je ogromna, teško mi je procijenit koliko je to u kilogramima ali vjerujem da je blizu stotke, čak možda i preko. Deblja nego na slikama, ima trbušinu kao da nosi trojke ali dobro, razumijem BBW fetish. Pričalo se na forumu da dobo puši, pušenje je po meni prosjek pa čak možda i ispod nekog prosjeka. To nikako nije vrhunsko pušenje. Bila je hrpa postova u kojima ekipa piše da joj svršavaju u usta i da je guze bez kondoma. Razumijem da možda nekolicina ima bujnu maštu i priča lovačke ali s obzirom na količinu takvih postova rekao bih da u nju svršava tko god to poželi i onda nije ni čudo da ima i postova gdje se ljudi žale da su dobili neko crvenilo, svrbež i slično. Čak i da sve to ostavimo po strani, s njom je nemoguće razgovarat, ženska je potpuno nestabilna i psihički rastrojena. Ako joj kažeš da skine majicu a njoj se u tom trenutku to ne da, nastat će cirkus. Znači platiš kurvu a ne smiješ ju ni dotaknut i moraš svršit u 60 sekundi koliko je neki njen prag tolerancije prije nego ti krene jebat sve po spisku. Bilo kakav zahtjev dovodi do toga da te istjera iz stana. Znači ne smiješ doslovce ništa reći i moliš boga da ju ne prebaci dok ne svršiš, osim ako nisi neka budaletina pa da se natežeš i svađaš s njom. Bačen novac i traume narednih par dana. Kad bi ženska bila koliko toliko normalna bila bi ok za BBW fetiš ali ovako, ja ne razumijem kako vam se uopće kita digne
kak zajedno, ajd zovi pa da vidimo hoce listigla u zg
ko je za to da ju sredimo skupa nek se javi
sve u pm
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|