Pošteno.Iskreno, nisam ni tražio žicu... Dođem kod nje često, ali na masažu i oral. Tako smo sjedili i razgovarali bez veze, i tako mi je rekla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošteno.Iskreno, nisam ni tražio žicu... Dođem kod nje često, ali na masažu i oral. Tako smo sjedili i razgovarali bez veze, i tako mi je rekla...
Imaš inboxPošteno.![]()
Inače, Crna pantera je bila prva žena s PO-a s kojom sam se ljubio. Štoviše, ona je mene usred seksa pitala hoćemo se ljubiti.ovako.. Nives je top zenska. Kulturna, sexy, tijelo top (tko voli skladno građene iliti mrsave) Higijena i komunikacija na visini. Dogovor lak, prostor uredan i cist. Rucnici mirisljavi. Ne da se lizati onda sigurno ne prima niti čifute. Siguran sam da ne dolaze obojeni.
Nisam nikad bio, iako čitao sam da je žena zvjer u seksu i da obožava ljubljenje, ali isto tako čitao sam i da nekim frajerima liže šupak. Tako da ne bi je poljubio ni da mi život ovisi o tomeInače, Crna pantera je bila prva žena s PO-a s kojom sam se ljubio. Štoviše, ona je mene usred seksa pitala hoćemo se ljubiti.To su moji počeci bavljenja ovim sportom.
Ma, ti migranti, navalili na jadnu Panteru.
Čim minimalac sjedne oko 15-tog odmah navale na kurve.
I prenose svoje nekultivirane azijatske viruse.
Koji su stoput gori od naših kultiviranih, prosvijećenih, europskih virusa.
Jednom riječju, najebali smo.
Da, sama mi je rekla da joj seks bez ljubljenja "nije to to".Nisam nikad bio, iako čitao sam da je žena zvjer u seksu i da obožava ljubljenje, ali isto tako čitao sam i da nekim frajerima liže šupak. Tako da ne bi je poljubio ni da mi život ovisi o tome![]()
Prije dosta vremena se karala bez, tako su barem pisali ovdje. Ja sam ju prije 2 godine vrlo oprezno pitao kao hoćemo bez, a ona da ne, da se moramo paziti. A imao sam osjećaj da me simpatizira. Tako da... Možda bi išlo bez kondoma uz neku nadoplatu.Koliko ga dobro pusi pantera,jel ide duboko grlo,face fuck?i koliko vas ju je karalo bez,jeste sta pobrali?
Pantera ga guta do kraja bez problema, meni je dozvolila, a vjerojatno i drugima da ju uhvatim za kosu i jebem u usta. Probao sam samo oral tako da za seks ne znam. Uglavnom, prvo smo zapalili jednu cigaretu uz dobru zajebanciju i onda akcija. Za svaku preporuku, sve je progutala.Koliko ga dobro pusi pantera,jel ide duboko grlo,face fuck?i koliko vas ju je karalo bez,jeste sta pobrali?
Također naletim nekad na pauzi na vrhunsko pljuganje i jednostavno ti d energije za nastavak dana, Nives je caricaPantera ga guta do kraja bez problema, meni je dozvolila, a vjerojatno i drugima da ju uhvatim za kosu i jebem u usta. Probao sam samo oral tako da za seks ne znam. Uglavnom, prvo smo zapalili jednu cigaretu uz dobru zajebanciju i onda akcija. Za svaku preporuku, sve je progutala.
Pozdrav dali mi mozes poslat njen broj u inbox molim teIskreno, nisam ni tražio žicu... Dođem kod nje često, ali na masažu i oral. Tako smo sjedili i razgovarali bez veze, i tako mi je rekla...
Ajd nemoj trolatPozdrav dali mi mozes poslat njen broj u inbox molim te
Znaci pokvarila se?Bio kod Nives prije par tjedana,katastrofalno izgleda ženska....Užas nikada više!!!!
Ajd lik ne kenjaj,,ja sam cest kod nje,izgleda bolje neg prosle godine.Sva je zategnuta lice isto kao i prije godinu dana,tak da ne kenjaj bzvzBio kod Nives prije par tjedana,katastrofalno izgleda ženska....Užas nikada više!!!!
Ti ja ti ne pričam za panteru nego za Nives odvratna je ružna fuj ......Ajd lik ne kenjaj,,ja sam cest kod nje,izgleda bolje neg prosle godine.Sva je zategnuta lice isto kao i prije godinu dana,tak da ne kenjaj bzvz
Pa ovo ti je tema za Nives/Crnu Panteru... Na koga ti na kraju mislis?Ti ja ti ne pričam za panteru nego za Nives odvratna je ružna fuj ......
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|