Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto je probem napisati ovdje broj? Podijeliti?Dobar dan svima. Imam broj iz oglasa za Sarajevo. Fazon masaža, a kada nazoveš kaže kada dođeš ako želiš dogovaramo u "4 oka" i više ako želiš... Koga zanima javite se da dam broj. Samo poziv.
Ako im je to trojka, onda nista od toga.Bezveze trojka, jednu je es dok druga gleda…
Ako se to mozes nazvati trojkom
Kako nema samo guglaj širok dijapazon opcija, EGE , oglasi , olx , a i ovdje kad steknu u tebe povjerenje ha ja ...Ljudi moji jel moguce da u zadnje vrijeme nema niti jednog kontakta i slicno?
Na olx su vecinom fejk ili ona neka debilka sto se javi matorim glasom da je pokupis kod pekare u Hrasnom i lupa neke cijene 100 eKako nema samo guglaj širok dijapazon opcija, EGE , oglasi , olx , a i ovdje kad steknu u tebe povjerenje ha ja ...
Mozr broj pozdr..Dobar dan svima. Imam broj iz oglasa za Sarajevo. Fazon masaža, a kada nazoveš kaže kada dođeš ako želiš dogovaramo u "4 oka" i više ako želiš... Koga zanima javite se da dam broj. Samo poziv.
Mislis da ceh i pogoditi takvom prijetnjom?Ako mozete da obrisete komentare ove. Ne bavim se tim . Neko je namjerno stavio moje ime. Obratit cu se sluzbi za ljudska prava.
pusti mi u dm porukuDobar dan svima. Imam broj iz oglasa za Sarajevo. Fazon masaža, a kada nazoveš kaže kada dođeš ako želiš dogovaramo u "4 oka" i više ako želiš... Koga zanima javite se da dam broj. Samo poziv.
Ta ima 40godinaPozdrav, nemoguće da nije niko bio kod ove djevojke. Ima li neko informaciju, vrijedi li?
ko uspije ispunit sve uslove za Mirnesu treba mu orden datiHvala na preporuci svima, ko zaista zeli dobar provod u Sarajevu neka se javi dami 061460912 sve preporuke i pohvale brz lagan dogovor usluga vrhusnka
Sta sam ja pricao prije par dana?ko uspije ispunit sve uslove za Mirnesu treba mu orden dati
Druze moje postovanje . Mislio sam cjelokupno svakako da u Sarajevu ima najvise opcija ali mi koji smo iz drugih kantona smo ugrozeni hahaha .Kako nema samo guglaj širok dijapazon opcija, EGE , oglasi , olx , a i ovdje kad steknu u tebe povjerenje ha ja ...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|