pa covjek napisao da je 'cio' a ti pitas koja je to i pitas za broj.. imas li pameti..Koja je to broj telefona kontakt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa covjek napisao da je 'cio' a ti pitas koja je to i pitas za broj.. imas li pameti..Koja je to broj telefona kontakt
Ovo je ona sa Vraca, iz Sarajeva, 6/10Je li iko bio sa Ellenom? Kakva je?
Ellena Sarajevo, Independent | City of Love
064 459 0979 !! Sarajevo. Dolazim na adresu ! Outcall ili motelcityoflove.com
063 763 545Moze broj pozzz
Ti se prijavio samo da nam to kazes? Ne vrijedi ni 100km a kamoli 300 ili koliko vec trazi za pola sata.Hvala na preporuci svima, ko zaista zeli dobar provod u Sarajevu neka se javi dami 061460912 sve preporuke i pohvale brz lagan dogovor usluga vrhusnka
Ocigledno ne pricamo o istoj osobi, posto vidim ds ne znas ni cijenu niti ista drugo.Ti se prijavio samo da nam to kazes? Ne vrijedi ni 100km a kamoli 300 ili koliko vec trazi za pola sata.![]()
Kad ćeš meni poslati razmjenu za kontakt koji sam ti dao???Brčko, Orašje, Srebrenik, Tuzla, Bijeljina, Gradačac.. razmjena hitno, samo kvalitetni kontakti!
Pricamo itekako o istoj osobi.Ocigledno ne pricamo o istoj osobi, posto vidim ds ne znas ni cijenu niti ista drugo.
Posto si bio i vidim nisi zadovoljan. Mozes mi samo napisati na kojem dijelu tijela ima tetovazu?Pricamo itekako o istoj osobi.
Nisam bio, javio se jesam, kada mi je rekla uslove i slike poslala, sve mi je jasno bilo. Ne vrijedi ni 100 maraka.Posto si bio i vidim nisi zadovoljan. Mozes mi samo napisati na kojem dijelu tijela ima tetovazu?
Kakva je ona plavusa 40+ iz Banja Luke
Ima oglas na malim oglasima
Zivi tamo kod audi servisa
BioJesi bio? Kakva je?
Bio
Moze li kontakt njen?Jest 40+, ali to plus je 20
Ma nikakva brate...
Imas li sta za derventu?Neko Doboj i okolina? Razmjena provjerenih brojeva
Nemam, imas na oglasima.Moze li kontakt njen?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|