doug_heffernan
Well-known member
S takvim stavom, ovdje nećeš osvojiti nikakve nagrade.[...] napisat ću kad je mene volja vezano za moje posjete. [...] Trebali bi ljudi bit sretni što sam napisao svoje najbolje iskustvo, [...]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S takvim stavom, ovdje nećeš osvojiti nikakve nagrade.[...] napisat ću kad je mene volja vezano za moje posjete. [...] Trebali bi ljudi bit sretni što sam napisao svoje najbolje iskustvo, [...]
Google translate je sve boljiAko sam bacio 1 komentar ne znači da sam new member... Čitao sam prije tuđa iskustva, ali sad sam htio podijeliti svoje najbolje iskustvo... Čisto da se zna 3 godine već sam u ovoj igri na EGE.
Google translate je sve bolji![]()
BiobidobrodanewmemberpišerecenzijeovakoakoželidagaseshvatiozbiljnoGoogle translate je sve bolji![]()
EnigmakriptošifriranjeprotivpimpovainoćnihdamaBiobidobrodanewmemberpišerecenzijeovakoakoželidagaseshvatiozbiljno![]()
Ako je jebena murija tako jaka, sta ne uhicuje one koje opsluzuju politicare, tajkune I nogometase na jahtama, nego se samo izivljavaju na onima kod kojih ide obican pukOpet u šugavom dubrovniku policija radi sranja. Maknuli su dvije, objavili slike sa ege profila i hotel di se nalaze cure. Neš jebat politika![]()
Ma jaki su kurac,pa obu rade za elitu,nece za mene koji radim normalan posaoAko je jebena murija tako jaka, sta ne uhicuje one koje opsluzuju politicare, tajkune I nogometase na jahtama, nego se samo izivljavaju na onima kod kojih ide obican puk![]()
Te sta opsluzuju politicare to nisu kurve to su starlete influencerice i nezz koj jos naziv postoji za moderne kurvetineAko je jebena murija tako jaka, sta ne uhicuje one koje opsluzuju politicare, tajkune I nogometase na jahtama, nego se samo izivljavaju na onima kod kojih ide obican puk![]()
Upravo to,naslikavanje po hotelima,letovi za dubai. Meglaj, nikicka i slicne. Malo jahte, politike i njih se ne diraT
Te sta opsluzuju politicare to nisu kurve to su starlete influencerice i nezz koj jos naziv postoji za moderne kurvetine
Lakse hvatat sirotinju kojaa pokusava zaradit za normalniji zivot i narkomanke
Po kojem djelu rečenice misliš da je ovo Google translate?Google translate je sve bolji![]()
Ja ne mogu virova da i dalje virujete da sam PIMPBiobidobrodanewmemberpišerecenzijeovakoakoželidagaseshvatiozbiljno![]()
Nemaš ti tu što vjerovati ili ne vjerovati. Mi znamo da si pimp i gotovoJa ne mogu virova da i dalje virujete da sam PIMP![]()
Taj moldovski broj ima samo 1 agencija - to je agencija koja je drzala viku koja se sad zove virginia.Pozdrav dečki, da li je bio netko kod Inne, tražim i ništa nigdje ne pronalazim a cura je već neko vrijeme u ZG a izgleda bonbončić...
Po broju vidim da je izgleda iz nama poznate grupe pa me još više zanima. Ne treba mi recenzija već samo ići ili ne ići....može i u privat
Bio sam ja prosli tjedan. Cura sa slika. Mrvu fotošopirana. Uredna, cista. Oralac bez, solidan. Akcija, trudi se. Sise prirodne, malo opustene, lijepo reagiraju na dodir. Dupe savrseno, voli da ga se stisne.Dobar engleski. Sve u svemu, jako korektno. Ima 36 godina, aline vide se na njoj.A sad je li jos u Zagrebu...meni rekla da ostaje do jucer. Idi probaj. Ako je ona, isplati se. Ako nije, uvijek imas okret kao opciju. Prođi s njom prije placanja listu usluga, minutu ces potrosit (to uvijek radim), pa poslije nema nesporazuma.Pozdrav dečki, da li je bio netko kod Inne, tražim i ništa nigdje ne pronalazim a cura je već neko vrijeme u ZG a izgleda bonbončić...
Po broju vidim da je izgleda iz nama poznate grupe pa me još više zanima. Ne treba mi recenzija već samo ići ili ne ići....može i u privat
Ajde ne .eri. Ocito je kako ima vise od 24 godine kako pise u oglasu, a vjerojatno I vise od 36. Ja upravo zbog toga ne bih isao, a kamoli da bih dao 150 eu nekoj koja ima skoro 40 godina.Bio sam ja prosli tjedan. Cura sa slika. Mrvu fotošopirana. Uredna, cista. Oralac bez, solidan. Akcija, trudi se. Sise prirodne, malo opustene, lijepo reagiraju na dodir. Dupe savrseno, voli da ga se stisne.Dobar engleski. Sve u svemu, jako korektno. Ima 36 godina, aline vide se na njoj.A sad je li jos u Zagrebu...meni rekla da ostaje do jucer. Idi probaj. Ako je ona, isplati se. Ako nije, uvijek imas okret kao opciju. Prođi s njom prije placanja listu usluga, minutu ces potrosit (to uvijek radim), pa poslije nema nesporazuma.
Eto zasto sam isprobao tridesetak EGE cura, a ne komentiram. Uvijek neko poklopi. Il sam pimp ili serem...Ajde ne .eri. Ocito je kako ima vise od 24 godine kako pise u oglasu, a vjerojatno I vise od 36. Ja upravo zbog toga ne bih isao, a kamoli da bih dao 150 eu nekoj koja ima skoro 40 godina.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|