BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

ona na nekim slikama, u stvarnosti značajno značajno značajno deblja

prostor na trešnjevci, 100/30

izgled 3,75/5 akcija 4,5/5
Bio sam kod baby muniz prije mjesec dana u Zg, Savska 105.
Cura je za moj pojam TOP ,možda koji kg viška ali je stvarno zgodna u faci i tijelu.
Ljepša nego na videu, usluga i ponašanje prva liga.
Uzeo 30min i odmah nadoplatio za sat.
Uredno sve, i cura i prostor.
Preporučam svakome, jako lijepo iskustvo, za ponoviti svakako ako bude prilike.

Bio sam kod baby muniz prije mjesec dana u Zg, Savska 105.
Cura je za moj pojam TOP ,možda koji kg viška ali je stvarno zgodna u faci i tijelu.
Ljepša nego na videu, usluga i ponašanje prva liga.
Uzeo 30min i odmah nadoplatio za sat.
Uredno sve, i cura i prostor.
Preporučam svakome, jako lijepo iskustvo, za ponoviti svakako ako bude prilike.
Ma nista viska. Za moj ukus taman. I slazem se sve je vrhunski.

Ima o njoj puno na forumu. Napravila nove profile i zato nemozes brzinski nac. A legit je, sta vidis to i dobijes. Sta se tice usluge, meni odlicna. Da pazi na higijenu, i to je tocno. Ako dodjes uredan, obrijan, sve ok. Mozda ti prvi put nece dat owo, tako ce ti i napisat kad upitas. Ali takve su mi 1000x bolje nego one druge.
Ja sam imao bezvezno iskustvo s njom prije dviije godine, ali glupi splet okolnosti. Inače simpa i fer cura.

Bio sam s "novom" Miom Louise prosli tjedan, skinula je sigurno 10-ak kg, ali nije izgubila na oblinama, po meni izgleda bolje nego ikad...
Nije nam prvi put, bila je dobro raspolozena, krenuli smo s poljupcima, prebacili se na BJ sa (uvijek radi sa, nemam nista protiv), a kasnije i na akciju, izmijenili nekoliko poza, ona aktivno sudjeluje i uziva, nije jedna od onih koje dođu odraditi posao, a ako joj se svidite, pusti i malo grubosti :)
Kazem, vec je poznata na ovim stranicama, ali ovo je prvi put da sam bio s njom otkako je znacajno smrsavila i meni je bilo top...
250/1h outcall

T
Ako je jebena murija tako jaka, sta ne uhicuje one koje opsluzuju politicare, tajkune I nogometase na jahtama, nego se samo izivljavaju na onima kod kojih ide obican puk😡
Te sta opsluzuju politicare to nisu kurve to su starlete influencerice i nezz koj jos naziv postoji za moderne kurvetine
Lakse hvatat sirotinju kojaa pokusava zaradit za normalniji zivot i narkomanke

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh