Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze kontakti od te obe?U Sarajevu trenutno provjerene izgleda samo ona kod ekonomske i ona sa alipasina sto radi i u autu… Ako neko ima nesto za trade, nek se javi pp
Jel ko kontaktirao060 32 49 948 jel poznato kome?
Navodno u poslu je u Tuzli?
Cigančica iz Tz 100€ nevrijedi ni 50 kmJel ko kontaktirao
Traži xbon za broj od minie i crnkeMoze kontakti od te obe?
pa kad vec imas broj nazoves i pitass, ili treba neko drugi umjesto tebe, ccc060 32 49 948 jel poznato kome?
Ima Cura u Tuzli radi samo Grupnjak sa 2 ili 3 imam broj060 32 49 948 jel poznato kome?
Ti dao 4000e aj ne seri klosarcinoTrenutno u Albaniji na moru..
Ljudi moji kakvu sam djevojku hajmo reci iznajmio na tri dana i tri noci..Pa ovo je cisti sex da ce me dusa boliti kad krenem nazad..
Za to zadovoljstvo sam joj dao 4.000eura da je trazila jos i vise bih dao..Nase se nisu javile i jebaji ga..pored toga što sam je platio sve ostalo joj je placeno..Kako me iznenadila ujutro napravi nam kafu i doručak a nemozes skinuti pogled s nje..sva prirodna i bez sminke auuhhh...od mora uspio sam samo noge malo skvasiti.. jebes slanu vodu..samo lutamo po kafanama i restoranima a nocu kad smo u apartmanu nastaje ludiloo.. veceras tj ujutro u 3:00 igra Inter i to ce biti posebno spektakularan sex haha ..jebes i gledas svoj omiljeni klub..
Nemas za kavu idioteTrenutno u Albaniji na moru..
Ljudi moji kakvu sam djevojku hajmo reci iznajmio na tri dana i tri noci..Pa ovo je cisti sex da ce me dusa boliti kad krenem nazad..
Za to zadovoljstvo sam joj dao 4.000eura da je trazila jos i vise bih dao..Nase se nisu javile i jebaji ga..pored toga što sam je platio sve ostalo joj je placeno..Kako me iznenadila ujutro napravi nam kafu i doručak a nemozes skinuti pogled s nje..sva prirodna i bez sminke auuhhh...od mora uspio sam samo noge malo skvasiti.. jebes slanu vodu..samo lutamo po kafanama i restoranima a nocu kad smo u apartmanu nastaje ludiloo.. veceras tj ujutro u 3:00 igra Inter i to ce biti posebno spektakularan sex haha ..jebes i gledas svoj omiljeni klub..
Ti dao 4000e aj ne seri klosarcino
Ja pijem kafu izdrkani idiote..Nemas za kavu idiote
Joj druze boli nas patka za Albaniju i zene u Albaniji i tvoje 4 milje evra. Ne kapiram koja svrha tvog posta. Kapiras da nas nikog na forumu to ne zanima, nas zanimaju zene u Bosni i recenzije o njima.Trenutno u Albaniji na moru..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|