U kojem je dijelu gradaIzgleda odlicno, oral bez kondoma i ne zuri s tim, uziva u seksu, koliko sam shvatio bira klijente i obavi videopoziv prije nego dodes. Ne pozuruje cak je sama inzistirala da ostanem na razgovoru poslije svega
Blizu cega?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kojem je dijelu gradaIzgleda odlicno, oral bez kondoma i ne zuri s tim, uziva u seksu, koliko sam shvatio bira klijente i obavi videopoziv prije nego dodes. Ne pozuruje cak je sama inzistirala da ostanem na razgovoru poslije svega
Imas kontakt da mi posaljes u inbox ?Izgleda odlicno, oral bez kondoma i ne zuri s tim, uziva u seksu, koliko sam shvatio bira klijente i obavi videopoziv prije nego dodes. Ne pozuruje cak je sama inzistirala da ostanem na razgovoru poslije svega
Maja Sarajevo, Independent | City of Love
Beautiful Bosnisn girl..reall picture and profile..call me WhtsAppcityoflove.com
Jel neko bio?
a koja je to kod ekonomske jel moze se kuci je odvest?U Sarajevu trenutno provjerene izgleda samo ona kod ekonomske i ona sa alipasina sto radi i u autu… Ako neko ima nesto za trade, nek se javi pp
Prije je bila 80KM pola sata, a to za kucu, ne znam, vjerovatno ne.a koja je to kod ekonomske jel moze se kuci je odvest?
Bila je blizu SCCa ali mijenja smjestaj. 10-ak dana nije bila u drzavi, sad je opet tu.U kojem je dijelu grada
Blizu cega?
Imas na city of love Marija pise i vidjet ces da nije nas brojImas kontakt da mi posaljes u inbox ?
Moze kontakti od te obe?U Sarajevu trenutno provjerene izgleda samo ona kod ekonomske i ona sa alipasina sto radi i u autu… Ako neko ima nesto za trade, nek se javi pp
Jel ko kontaktirao060 32 49 948 jel poznato kome?
Navodno u poslu je u Tuzli?
Cigančica iz Tz 100€ nevrijedi ni 50 kmJel ko kontaktirao
Traži xbon za broj od minie i crnkeMoze kontakti od te obe?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|