Druži se ali ne sa svimaJel zna netko jel je lidija jos aktualna za druzenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druži se ali ne sa svimaJel zna netko jel je lidija jos aktualna za druzenje
Ajde kedira neseri,ako drugi neznaju tko si znam ja,kazes da je sanela debela,a kad si je jebavo kad je bila sa vama u trojci bila ti je dobra,sam sex sa Sanelom je sto puta bolji nego sa tvojom Senadaom,oces odd pusenja pa na dalje,a uostalom ima i ljepsi prostor nego tvoja šupašta sam ja krivo izjavio, nazvao, došao vidio ,pitao za cijenu , okrenuo se i otišao, sama je izjavila da dobiva po 500€ a kada sam je vidio onako više širu nago dužu i bezveznu facu, DALI SAM NAVEO NEŠTO KRIVO, ako jesa ispravi me.
momak nešto si ti gadno pobrkao, ja nikad nisam srxao sanelu, kada sam je vidio, okretAjde kedira neseri,ako drugi neznaju tko si znam ja,kazes da je sanela debela,a kad si je jebavo kad je bila sa vama u trojci bila ti je dobra,sam sex sa Sanelom je sto puta bolji nego sa tvojom Senadaom,oces odd pusenja pa na dalje,a uostalom ima i ljepsi prostor nego tvoja šupa
Baš sve kak si napisao je istina!Ma jesam da neznam tko naziva sanelu i svasta joj givori i nudi
da mi nije tak daleko išo bi svaki tjedan , volim tak malo punije , super jesex sa sanelom je jedna od boljih avantura , idem i iduči tjedan ako bude slobodna ,
Podržka i s moje strane,Sanela vrhunski odradi i nema komplikacije...Ajde kedira neseri,ako drugi neznaju tko si znam ja,kazes da je sanela debela,a kad si je jebavo kad je bila sa vama u trojci bila ti je dobra,sam sex sa Sanelom je sto puta bolji nego sa tvojom Senadaom,oces odd pusenja pa na dalje,a uostalom ima i ljepsi prostor nego tvoja šupa
deda - deda, ajde objasni ovim bolesnicima ko sam ja, i da nemam nikakove veze sa trojkama i nekakovim šupama, več da jebem extra mlade i dobre komade, i objasni im da sam ti od tih dao i precizne kontakte i upute gdje doći, gdje parkirati , ali im nisam skinuo gačice pa si ostao suhog kurca., u moru komada.da mi nije tak daleko išo bi svaki tjedan , volim tak malo punije , super je
što jest , jest , kedira me počastio sa brojem od sanele i dvije mađarice , mlađa me poslala znate več kud i dobro da sam uteko , druga je malo dalje , deblja cura 60 e pol sata vani u šumici , ma deda svršio za čas , al oprosti kedira sanela je vrh , da mi je bliže išo bi svaki tjedandeda - deda, ajde objasni ovim bolesnicima ko sam ja, i da nemam nikakove veze sa trojkama i nekakovim šupama, več da jebem extra mlade i dobre komade, i objasni im da sam ti od tih dao i precizne kontakte i upute gdje doći, gdje parkirati , ali im nisam skinuo gačice pa si ostao suhog kurca., u moru komada.
mlađa te procijenila kao neozbiljnog, jučer sam je razvalio u Terezinom poljušto jest , jest , kedira me počastio sa brojem od sanele i dvije mađarice , mlađa me poslala znate več kud i dobro da sam uteko , druga je malo dalje , deblja cura 60 e pol sata vani u šumici , ma deda svršio za čas , al oprosti kedira sanela je vrh , da mi je bliže išo bi svaki tjedan
dopuna ove koja te otpililila ka neozbiljnog https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...zIO833Yic20Bf52OcAiVHW7loKbKznHFg&oe=683FFBF1ako je sanela vrh. šta je onda ova https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...JBi99mYe7wVnS9fAhDHyd_2qEClc77BjQ&oe=683FED66
pa ta mi nije dala , bi ja ali ona nećeako je sanela vrh. šta je onda ova https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...JBi99mYe7wVnS9fAhDHyd_2qEClc77BjQ&oe=683FED66
kakvih 60€ , 30€ trebaš malo pregovarat prije sexa a ne kao onaj kiji nije vidio pičke godinama odmah na prvu 60€ ide to za 30 samo tako i još je pošpricaš po faci sa spermomšto jest , jest , kedira me počastio sa brojem od sanele i dvije mađarice , mlađa me poslala znate več kud i dobro da sam uteko , druga je malo dalje , deblja cura 60 e pol sata vani u šumici , ma deda svršio za čas , al oprosti kedira sanela je vrh , da mi je bliže išo bi svaki tjedan
pa nije mi žao love sam da ima negdje unutra , ne cijenkam se ja , koliko traži , ak mi odgovara ja damkakvih 60€ , 30€ trebaš malo pregovarat prije sexa a ne kao onaj kiji nije vidio pičke godinama odmah na prvu 60€ ide to za 30 samo tako i još je pošpricaš po faci sa spermom
Di se nalazi?ako je sanela vrh. šta je onda ova https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...JBi99mYe7wVnS9fAhDHyd_2qEClc77BjQ&oe=683FED66
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|