Samuel
Well-known member
Stan u blizini Crvenog krsta, novogradnja, 10/10. Stan je ogroman, nikad nisam video veći i tu je sa još 3 drugarice, gledajte one koje nude po ceni 200/100 da ih nađete. Jednom rečju, predivna devojka, anđeoski osmeh, jako lepi zubi i toliko vedra, dočekala me je sa 2 poljupca, ne skida osmeh, baš pozitivna energija.
Izgled, po meni, 10/10, ali kome se ne sviđa da devojka ima sise na ćaleta, ili ne voli devojke visine oko 155 ili niže, taj joj neće dati ni 7. Prelepa je, 24 godine, lepša je uživo, nije klasična zdepasta i nabijena Brazilka sa ogromnim dupetom, već izgleda kao džepna Venera i foto model.
Oral i Sex, 8/10 , ne doplacuje se za oral bez kondoma, a I 69 je uračunat u cenu. Sa mnom se nije ljubila, ali ja to nešto i ne praktikujem i izbegavam, ali za 69 sve pohvale. Pičić ko kolacić i zna lepo da se namesti. Aktivna je tačno koliko meni odgovara i ne uzdiše veštački, što mi je bitno Promenili smo samo 2 poze, kaubojku i doggy na krevetu i već sam bio gotov. To mi se baš odavno nije desilo, ali nekako ima dobru energiju, tj sa mnom je kliknula.
Nakon ovoga najveći plus, jer Brazilke ti skrate termin kad ispucas shot, a bio sam na 1/2h, zamolio sam je za masažu i baš se potrudila do kraja termina. Lepo masira, za razliku od većine koje se čak i bave masažama, tako da sam baš uživao.
Na kraju tuš, peškir je jako mekan, super upija vodu, ali je mali, što mu snižava ocenu na 7/10
Total 9/10, subjektivno, naravno, jer se meni baš dopala, ostaje tu još 2 nedelje, engleski zna samo osnovne reči, inače Google translate, a da li bih se vratio ponovo, bih samo tada na 1h.