Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Udebljala se, prije godinu dana je bila mrsavija za 15,20 kila sigurno, tad nije pila hahaBio sam kod ove Maja98 u BL,katastrofa,debela,pijana,kao dosao si kod mene,moja pravila.U fazonu zurim,nikad vise.
Naravno da su bolje,rakete a haman isto para ko ova “Bojana”,Crnka itd. Dok se “Bojana” udarala za 100 kermi bila je taman… A sadMa ljudi ove strankinje sa EGE za 200€ su 5x bolje od domaćih za iste pare. Ko se zna sporazumit, predobre se. Naravno, tu ne mislim na Kineskinje, već Brazilke i ostale
Maja 98 znaci 98 je broj kila???Bio sam kod ove Maja98 u BL,katastrofa,debela,pijana,kao dosao si kod mene,moja pravila.U fazonu zurim,nikad vise.
Evo me prijateljuGdje je onaj sto voli popiti pivu prije seksa, taman da ode kod nje, da ima s kim da cuga![]()
U vakat se dobro jebavala, sad ne znam.Ima li neko isustva sa ovom malom nudi masažu samo ?Magičan Dodir Sarajevo, Independent | City of Love
-Kontrola orgazma-erotska Ako se niste susreli sa čarima masaže KONTROLA ORGAZMA,možda je vrijeme da probate🤩Glavna svrha masaže je postizanje orgazma,često oslovljavaju i kao muška G točka čija stimulacija pomaže ...cityoflove.com
Udebljala se, prije godinu dana je bila mrsavija za 15,20 kila sigurno, tad nije pila h
Prijatelju, nisu ni strankinje nista bolje, sve gledaju samo pare da ti uzmu, čast izuzetcima. Baš sam na Banja Luka forumu napisao. Uz još jednu mladu brazilku, meni je Ena najbolji eskort sa kojom sam bio. sto se BL tiče. Sa Ines jedino nisam bio. Sa svim ostalim koje su se u B.Luci oglašavale sam bio. Jedino sam Enom od naših cura imaš GFE a da cura izgleda dobro. Kad sam ja sa tom srbijankom "Sarom" bio tukla je po viskiju, izgleda i na pivo u meduvremenu prešla. U dnevnom flaša viskija i puna pepeljara opušaka. Bubnuli se jednom i ona kaže, ja ne mogu više i samo se za cigare i za flajku hvata. Ali nije bila mortus pijana. Vidi se da je utreniranaEvo me prijatelju
Javio sam se dotičnoj prije nekih možda dva mjeseca ili koliko već, stavila oglas da je u Mostaru, nije mi još poruku vratila, sad kad sam ovo pročitao drago mi je da nije vratila
Nisam bio kod domaćih cura godinu dana, EGE i strankinje su zakon, nema od ovih domaćih ništa, to nadrkano i gleda da daš pare, izvineš im se i odeš, jebale bi se, a da im ne uđe, a ne ide to tako![]()
Zasto?To je Ella. Zaobidji iskreno
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677