BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Tačno mi dođe da nazovem policiju i prijavim ove kineskinje u BL :). Dve neke stare prdare. A pun oglas EGE nekih žena prelepih. I samo na te dve usmjeravaju. Trideset cura a sve dva kineza.
Da se bar skinu sa oglasa. Ovako pomislim da ima nesto a ustvari nema nista.

Jel ko bio danas sa tom famoznom Bojanom u Tuzli, kakvi su utisci, jel može pušenje bez kondoma i koliko naplaćuje. Jel požuruje, jel nervozna, i da li uživa u sexu uopšte???.hvala..?

Prijatelju. Bojana je Sara sa Stupa, glupo je da joj ovde pišem pravo ime. Pusenje sa konsomom, i ljubljenja nema. Cura je prijatna. Ali za iste pare Sofija ti je bolja.
Ako si platežan, probaj i jednu i drugu, a ako nisi, Bolje Sofi plati.
P.s I Bojanu (E.), ti vozaju i kontrolisu ulaz musterija dva buzdovana. Neće ti nista, ali oni su joj pratnja.

Prijatelju. Bojana je Sara sa Stupa, glupo je da joj ovde pišem pravo ime. Pusenje sa konsomom, i ljubljenja nema. Cura je prijatna. Ali za iste pare Sofija ti je bolja.
Ako si platežan, probaj i jednu i drugu, a ako nisi, Bolje Sofi plati.
P.s I Bojanu (E.), ti vozaju i kontrolisu ulaz musterija dva buzdovana. Neće ti nista, ali oni su joj pratnja.
Naravno da nece nigdje bez momka

Provjeren broj Zenica djevojka mlada ekstra ljepa, nije jeftina ali vrijedi svake marke 063 052 906, njen smjestaj extra prijatna i komunikativna, ne trazi nikakve bonove ili slicno. Prezadovoljan sam. Topla preporuka ko se zeli opustit i provest

Jest ti bilo musterija puno pa pobjeze za dan Ermana
Ako pratis forum lutko do sada si mogao skontati da se ja u svakom gradu zadrzim po jedan dan....a za vas koji prozivate ta neka imena samo mi dajete vise volje da radim jer ocigledno palamundanite po citav dan i nemate svoj zivot preko neke tamo devojke kojom ste opsjednuti meni dizete posao pa sam vam i na tome veoma zahvalna 😊
NEBIH SE VISE OGLASAVALA NA OVAKVE RECENZIJE A TEBI PREDLAZEM DA SVOJU IZGUBLJENU PRINCEZU POTRAZIS NA DRUGIM VRATIMA ,KUCAS NA POGRESNA ...SRDACAN POZDRAV 🥰😘

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh