BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Imaju te elitne po preporuci rade. To su ona drustva bogatih i one su im kao neka lafi pratnja a u stvari ih finansiraju .

Placaju stanove kirije daju kes ....

Po prepuruci se dolazi do njih.

Jbg nekad je bilo dobrih riba studentica i najvise onih iz kladionica a sad nista.
Eh kad se sjetim onih dana prije 10 godina. Bukvalno iz kladionice pokupiš i ideš na piće i jebačinu.
Dođeš sa dva dana kod iste trebe uplatiš listić i pravite se da se ne znate.

Bilo zgodnih studentica, prava raja. Bila ona Milfača na Malti, ove mlađe na Grbavici, ali ribe top, voljele lovu, aki bile lijepe i zgodne, ne kao ove narkomanke danas.

Podsjećam vas da je april BOJKOT, već samo izmjenjujemo iskustva iz ljepših dana. Pozdav

Sve je srednjeno zivote moj.. jedan ugodan razgovor je sve sredio..nemoj se brinuti necu nista iznositi..za sve uvrede se javno izvinjavam..nesto si posebno u mom zivotu..bez tebe ovaj zivot mi i ne treba..a sad ga prihvatam ovakav kakav jeste..tu sam sta god da ti treba.. volim te..ovi sto seru nek seru boli me ona stvar..ovo mi je poslijednji profil na ovom forumu i nek ga izbrisu vise se prijavljivati necu..😎

Elki😎

Ovi sto su nas razdvajali i meni se fini pravili i uvlacili a obraz zacijenili na gram..s njima cu se ja pozabaviti..sestre im smrdljive nabijem 😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh