Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim info, bio neko?![]()
Matea😘
Caoo, nudim usluge uzivo i online Diskrecija i higijena Zainteresirani javite mi se na Whatsapp💋www.oglasnik.hr
Čim vidim whatapp,odma znam da sam uštedioMolim info, bio neko?
To je glupost! Daphne se oglasavala na PO i kontakt bio preko WA, ali je cura odradila super uslugu. Ova WA-generalizacija mi ide na zivce!Čim vidim whatapp,odma znam da sam uštedio![]()
Je, ali Daphne je Kolumbijka koja ne zna hrvatski i logično da ne želi da je zovu na mob, odnosno želi dogovor isključivo porukama, to su izuzetci, kao i druge latine. Za Hrvatice koje inzistiraju na whatsapp-u nema tog objašnjenja, osim ako možda i one imaju pimpa koji sve dogovara, a što će im pimp kad znaju jezik i mogu sve same dogovorit.To je glupost! Daphne se oglasavala na PO i kontakt bio preko WA, ali je cura odradila super uslugu. Ova WA-generalizacija mi ide na zivce!
Jedna cura mi je davno u jednom bordelu rekla, da nema zivce se baviti dogovarnjem s klijentima, nego da vise voli stancat lovu. Doduse, cura super bila. Cak je i rekla, da termine stavi "telefonistkinja" relativno usko, jer ne voli prazno vrijeme.Je, ali Daphne je Kolumbijka koja ne zna hrvatski i logično da ne želi da je zovu na mob, odnosno želi dogovor isključivo porukama, to su izuzetci, kao i druge latine. Za Hrvatice koje inzistiraju na whatsapp-u nema tog objašnjenja, osim ako možda i one imaju pimpa koji sve dogovara, a što će im pimp kad znaju jezik i mogu sve same dogovorit.
Pa da, nekim curama se ne da javljat na telefon, prevelik im je to stres, one samo odrade svoje makar i manje zaradile, tako da i još netko drugi zaradi na njima.Jedna cura mi je davno u jednom bordelu rekla, da nema zivce se baviti dogovarnjem s klijentima, nego da vise voli stancat lovu. Doduse, cura super bila. Cak je i rekla, da termine stavi "telefonistkinja" relativno usko, jer ne voli prazno vrijeme.
Mogao bi se zaletiti, kakva je fizički?![]()
Preporuka za oral, blizina autobusnog kolodvora, zenska oko 40 g. thailandjanka, trudi se i zna posao...
I kolko para?![]()
Preporuka za oral, blizina autobusnog kolodvora, zenska oko 40 g. thailandjanka, trudi se i zna posao...
Treba isprobat![]()
Jel stvarno izgleda kao na onim slikama na plazi i na lezaljci? Ili vise baca na one poslije sa ogromnim celom?Cehinja, zadnje dvije slike njezine. Usluga osrednja, nema opasnosti od ponavljanja. 200h oral bez al bezveze.
![]()
Nova Viktoria u Zagrebu 😜 kratko
👋 pruzam usluge masaža kod mene u prostoru sve diskretno i kod mene da se opustis i glavno diskretno i cisto top izgled…www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|