ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poz purgeri, idem do Zagreba sad jedan dan pa me zanima koju preporučjete. Poželjno domaću, ali nije obavezno, moze i na cijelu noć

Ili oni oglasi od "srbina" sa korisnickim imenima "NoniBest" itd. su isto preko WA. Tamo sam imao par jako dobro iskustva, samo u zadnje vrijeme se i on sa svojim favelusama pokvario i prekockao.

To je glupost! Daphne se oglasavala na PO i kontakt bio preko WA, ali je cura odradila super uslugu. Ova WA-generalizacija mi ide na zivce!
Je, ali Daphne je Kolumbijka koja ne zna hrvatski i logično da ne želi da je zovu na mob, odnosno želi dogovor isključivo porukama, to su izuzetci, kao i druge latine. Za Hrvatice koje inzistiraju na whatsapp-u nema tog objašnjenja, osim ako možda i one imaju pimpa koji sve dogovara, a što će im pimp kad znaju jezik i mogu sve same dogovorit.

Je, ali Daphne je Kolumbijka koja ne zna hrvatski i logično da ne želi da je zovu na mob, odnosno želi dogovor isključivo porukama, to su izuzetci, kao i druge latine. Za Hrvatice koje inzistiraju na whatsapp-u nema tog objašnjenja, osim ako možda i one imaju pimpa koji sve dogovara, a što će im pimp kad znaju jezik i mogu sve same dogovorit.
Jedna cura mi je davno u jednom bordelu rekla, da nema zivce se baviti dogovarnjem s klijentima, nego da vise voli stancat lovu. Doduse, cura super bila. Cak je i rekla, da termine stavi "telefonistkinja" relativno usko, jer ne voli prazno vrijeme.

Jedna cura mi je davno u jednom bordelu rekla, da nema zivce se baviti dogovarnjem s klijentima, nego da vise voli stancat lovu. Doduse, cura super bila. Cak je i rekla, da termine stavi "telefonistkinja" relativno usko, jer ne voli prazno vrijeme.
Pa da, nekim curama se ne da javljat na telefon, prevelik im je to stres, one samo odrade svoje makar i manje zaradile, tako da i još netko drugi zaradi na njima.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh