BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Daj neko recenziju za onu iz Mostara, sa superoglasa. Atraktivna crnka 35g, to stoji od 2020 da joj 35g. Jel bio neko.
Nema wapp ni viber a po glasu bi rekao da je puno starija

Jer malo si mi nejasan..jesi hercegovac,dalmatiner...iz Kanton10 ili Ks..mijesas sva narjecja I dijalekte..pa da znam s kim zborim 😉

Ja I zanima me jesi ti fan one Crystal Richi?
Zakasnio sam na tu Crystal a mlada prati šta idigram haha. Ako se ceka jedan par, onda ženo navijaj 🤣🤣🤣🤣
Atletico jako dobar, proslu sezonu on i Girona su mi donijeli najvise zarade, Girona pogotovo. Al msm da je jaci Real, Mbappe je u top formi. Ko ce uvatit njega, Vinicizsa i Belinghama. A super kvota na Real, 2.96

Zakasnio sam na tu Crystal a mlada prati šta idigram haha. Ako se ceka jedan par, onda ženo navijaj 🤣🤣🤣🤣
Atletico jako dobar, proslu sezonu on i Girona su mi donijeli najvise zarade, Girona pogotovo. Al msm da je jaci Real, Mbappe je u top formi. Ko ce uvatit njega, Vinicizsa i Belinghama. A super kvota na Real, 2.96
Aha..ne rece otkud si..ja iz Sarajeva..bice da sam te pomijesao sa tim nekim famoznim kladionicarem Mostarcem..sto mu je cura iz Sarajeva,a odrasla u Trnovu.....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh