pa ocito nabode neku budalu koja je maltretira. ali nije moje da ulazim u detaljeCrnka je jako opasna moze da vas nabode i to joj nebi bio prvi put.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ocito nabode neku budalu koja je maltretira. ali nije moje da ulazim u detaljeCrnka je jako opasna moze da vas nabode i to joj nebi bio prvi put.
Nemam wa moze na br ili viberBanja Luka 7.3 i 8.3 bice popust!
066-141-783 wa
#crnka
#Elki![]()
Je li se to igramo pogadjanje brojeva? Druze ili objavi broj i podjeli, ili izbrisi broj. Ne kontam stvarno ovakve ljudeErotska masaža u Sarajevu, a gospođa je za dogovor i za više od masaže. Kod Halilovića d.o.o.
+387622_ _ _ _2
Kad crnkina čakija na bode ne treba ti ni hljeba ni vodeCrnka je jako opasna moze da vas nabode i to joj nebi bio prvi put.
Ija Sam kamiojndija Javi ako Bude sta pozzzzIma li neko kontakt od neke koja bi dosla u kamion u Sarajevu
Druze gledajuci tvoje poruke od ranije ti izgleda da imas u svakom gradu bar po jednu jebaljku a trazis razmjenu brojeva. Meni se cini da ti samo imas puna jaja nista vise.Imam jednu iz Gradiske za razmjeniti. Starija je radi po preporuci. Ako neko ima nesto konkretno neka se javi u pp Gradiska ili BL. Ako nemate nista ne smarajte.
Lp
Brzo mi dojade tebra pa zbog toga ih mjenjam ko carapeDruze gledajuci tvoje poruke od ranije ti izgleda da imas u svakom gradu bar po jednu jebaljku a trazis razmjenu brojeva. Meni se cini da ti samo imas puna jaja nista vise.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|