bbb1986
Well-known member
Nisam bio ali moje mišljenje je da je previše 250 eura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bio ali moje mišljenje je da je previše 250 eura
fulao si grupu, imas onu drugu grupu Zagreb - jel tko bio, tamo se postavljaju takva pitanja, ovdje samo recenzije i iskustva!
Nije ta ni priblizno. Neka bzv
Koliko love?Bio danas.
Cura zgodna, lijepo tijelo, manje sise (2-3), velike usmine i to je to.
Nije ni do malog noznog prsta od Barbi.
Hladna i nista od sexipilnog, oci zatvorene dok je j...s
Našao. 100/30 150/1Koliko love?
Jel se Barbi vratila?![]()
Jel pričate o istoj curi?095 856 4135 Ljubi se, meni nije dala da joj svrsim u usta, htjela je po sisama.
Evo još jednog koji tvrdi isto za Vrhunsko opuštanje Mia26.I onda mi najjace kaj svaki oglas glasi ugodno druzenje,sve te kurvetine po PO su sve samo ne ugodne,jebale bi se da im ne ude,a da uzmu lovu,svakaaaa pozuruje,glumata, ne moze ovo ne moze ono,a kad dogovaras ma mozeeee sveee,tako lijepi pristup tooop,ok dolazi svakakva ekipa,ali ako na vratima vidis da je covjek normalan i ok boli njega kurac kaj ti je 15ti danas i kaj ti se vise neda jebat,onda ne dogovaras nista taj dan vise,al jbga guzicaaaa gladnaaa para.....Dobro je frend napravio kod jedne na takvo ponasanje vracaj lovu,usprotivila se pa je dobila po nosu,pa je doso pimp pa je i on skup snjom dobio
Ja zvao tu miu26 nema prostor oral sa kondomom pitao za ljubljenje dali moze kaze mi jesam ja normalan naravno da ne reko pozdrav necem se nacMia26 nema pimpa jer jedva skrpa za benzin za auto.
I mislim da je preškrta da nekoga plaća.
Da barbie je stvarno top u Zg ponudi steta sta ima oglas samo par dana u mjesecuZa ovu bih potvrdio kako je već i Hvaranin napisao.
Odlično tijelo, izgled, cice. I simpa, draga cura.
Pušila mi je fenomenalno. Jedno od boljih u zadnje vrijeme.
Nakon toga sam ju okrenuo...i svršio u roku 3 min.
Odlična! https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/barbie-lutkica-oglas-5916099
Meni super, ako je čovjeka strah onda ne ide na kurveI kako je ševit bez kondoma prostitutku? Jeli bilo straha? Vidima da je ova cura o kojoj je riječ jako mlada i zgodna, pa dođe čovjeku da kaže sebi "neka mi je i zadnja u životu ali ga moram umočit u nju prirodno bez gume".
Oduvijek sam želio jebat prelijepu kurvu bez kondoma i svršit u nju, ali nikad kod mene takve hrabrosti koju ti u sebi nosiš. Od kurvi sam i odustao jer mi je seks s kondomom postao bacanje para, bez da joj mokru toplu vaginu osjetim osjetilima na kurcu. Kao da jebem gumenu lutku.Meni super, ako je čovjeka strah onda ne ide na kurve
Super. Se da ljubit? Lizat?Bio sad kod ove. Prelijepa cura, prelijepa.
Ok prostor. Sami centar. Sluša, ugađa, guta ga do jaja i na kraju samo stenje dok joj ga stavljaš.
Drago mi je da je tvoje iskustvo bilo dobro. Kad sam ja bio mirisa je bilo posvuda, nije bila depilirana, pa sam joj dao da puši i ispraznio se u usta....ajde barem neštohttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mala-crna-oglas-5809628
Bio nedavno. Lokacija je na Vrbanima, u samoj blizini Pointa. Bilo je svakakvih komentara na račun ove žene, ali za 55 eura je super. Nije nekakva stara baba, po mojoj procjeni je u srednjim 40-ima. Pisalo se ovdje da ima trbuh kao u 9. mj. trudnoće što nije istina. Ima škembu, ali ne tako veliku. Što se tiče akcije prvo smo se dugo i strastveno ljubili, potom je slijedilo lizanje njenih velikih sisa i pice, a nakon toga ona je bila na meni, misionarska, doggy i svršavanje po sisama. Oral je bez kondoma, seks sa. Mogu reći da žena pazi na čistoću i urednost.
štaš ljubit kurvu?Ja zvao tu miu26 nema prostor oral sa kondomom pitao za ljubljenje dali moze kaze mi jesam ja normalan naravno da ne reko pozdrav necem se nac
I to sta kazes preko moba mi djeluje dosta odbojno po prici
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |