Kako izgleda idi pa vidi imas brojKako izgleda ta Vesna, koliko ima godina ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako izgleda idi pa vidi imas brojKako izgleda ta Vesna, koliko ima godina ?
Ne krijem se, ali uvek dodjem na kratko, i onda ne mogu baš sve uklopiti.Tebe nikako uganjat, krije se ko mis u rupi![]()
Tako je manijake ne pustaj hoce popust jos ja debila boze dragi nek ide VesniNadam se da je sad jasno ostalima zasto te nisam pustila u stanDjevojke u ovom poslu znaju kakav im tip muskarca dolazi,a ostatak moze potvrditi da si ispao psiho..Kao sto su ostali rekli ne pustam sve redom u stan,a za takve kao ti nema mjesta u mom prostoru sve najbolje i lp
![]()
Vidovita Dzemila to je bila zezancijaNadam se da je sad jasno ostalima zasto te nisam pustila u stanDjevojke u ovom poslu znaju kakav im tip muskarca dolazi,a ostatak moze potvrditi da si ispao psiho..Kao sto su ostali rekli ne pustam sve redom u stan,a za takve kao ti nema mjesta u mom prostoru sve najbolje i lp
![]()
Zeljin manijak DATako je manijake ne pustaj hoce popust jos ja debila boze dragi nek ide Vesni
Imaš Vesnu...ostavio tip broj, vrati se malo nazad...Ima li ko kontakt za Tuzlu u pp da je ok djevojka?
To ti je onaj propali fudbaler sto je trazio u spavacici da budes hahaha komsija vam hahahha...Nek potrazi na drugom mjestu hahahahNadam se da je sad jasno ostalima zasto te nisam pustila u stanDjevojke u ovom poslu znaju kakav im tip muskarca dolazi,a ostatak moze potvrditi da si ispao psiho..Kao sto su ostali rekli ne pustam sve redom u stan,a za takve kao ti nema mjesta u mom prostoru sve najbolje i lp
![]()
Budi u spavacici lezi otkljucaj vrata pogasi svjetla ja cu uci samTo ti je onaj propali fudbaler sto je trazio u spavacici da budes hahaha komsija vam hahahha...Nek potrazi na drugom mjestu hahahah
Hahahahaha jest jest…To ti je onaj propali fudbaler sto je trazio u spavacici da budes hahaha komsija vam hahahha...Nek potrazi na drugom mjestu hahahah
Hajko dragi nije valjda to 1971 tvoje godiste???Budi u spavacici lezi otkljucaj vrata pogasi svjetla ja cu uci sam![]()
Jos se dize ne briniHajko dragi nije valjda to 1971 tvoje godiste???![]()
I MENE ZANIMAMože li mi neko dati pouzdane cure koje su odlične za happy ending masažu ili samo blowjob koje rade?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|