1908
Active member
Od 21:00 h do 00:00h Mostar
+387 61 240 892
Vidimo se uskoro Sarajevo i BL![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od 21:00 h do 00:00h Mostar
+387 61 240 892
Vidimo se uskoro Sarajevo i BL![]()
Znaci petoba sex..sad malisa se pusi..vec je navalio poso..Kakvu si joj reklamu puko nece ova sirotinja silazit s njeTako je i idu tamo da jebu jeftino nek ponesu rotmans cigare ili duhana sira kajmaka hljeb i jebace
Samo nek deru jebes vise pp pa da tamo saznajem za moju Vesnu dlakave picke taman mislio nesto novo ono moja VecaZnaci petoba sex..sad malisa se pusi..vec je navalio poso..Kakvu si joj reklamu puko nece ova sirotinja silazit s nje![]()
Ma tebra ovdje il su derista il toliko ruzne face..samo bzvz pisu u pp za broj..pa kasnije nit odu kod djevojke nit koji kurac.. bezveze im salju poruke i traze neke popuste ko da su na jacapi..Evo Sofija cijeli dan u Mostaru i 15 min poslije njenog radnog vremena kako je najavila neko pise nema nista u Mo...Cudan vakat..Samo nek deru jebes vise pp pa da tamo saznajem za moju Vesnu dlakave picke taman mislio nesto novo ono moja Veca
To mi je jedna pricala mozes sta za 50€ pa brate toliko kosta stan na dan dobar a hoces doc okupat se u cisto olizat picku cistu i da ga dobro popusi pa kasnije jebi ako mozesMa tebra ovdje il su derista il toliko ruzne face..samo bzvz pisu u pp za broj..pa kasnije nit odu kod djevojke nit koji kurac.. bezveze im salju poruke i traze neke popuste ko da su na jacapi..Evo Sofija cijeli dan u Mostaru i 15 min poslije njenog radnog vremena kako je najavila neko pise nema nista u Mo...Cudan vakat..
A ovaj misicavi sto je isti mojTo mi je jedna pricala mozes sta za 50€ pa brate toliko kosta stan na dan dobar a hoces doc okupat se u cisto olizat picku cistu i da ga dobro popusi pa kasnije jebi ako mozespopricas popijete pivu ko onaj iz Mostara ostanem vise kod nekih
Dat ce mu Vesna pice samo nek se javiA ovaj misicavi sto je isti mojMa pusti levat sve laze nije bio ni kod jedne..Izofirala ga Cristal kakav je i sta je..neda mu ni Vesna picke..
![]()
Sto si ljubio ljubio hahahcrno moje ljubim joj šapicu....
![]()
To ti se nama hvalisIma li ijedna ovdje da bi ga obletila kvalitetno, 22 cm su u pitanju, obećavam "srediću" ga![]()
I mene pitaju kakva je Vesna ma dobra samo jebiteJa ne znam šta je s ovim ljudima. Napišeš da je neka uhapšena što je radila, pet ljudi pišu ko je, traže broj.
Vrhunac je bio kad sam napisao jedne prilike za neku od koje sam jedne prilike nešto bio pokupio. Javlja se porukom frajer pita “Kakva je? Valja li?”. Da sam rekao da valja, tražio bi i njen broj.
Mislim da je to laznjakhttps://seksi-adresar.co/oglas/dzokerica/
zna li ko šta za ovu iz brčkog
Ta vesna je bila prije na Pasa Bunaru. Znam da je luda 100%, ima neku F grupu ludila. Ali za 50km može garant. I kutiju rotmansa. Jednom.bio i nikad više, jedva se riješio Budale. Stalno zvala, morao je blokiratiDat ce mu Vesna pice samo nek se javi
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|